League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Registreringar öppna för 2XKO alpha: Prova Riots League of Legends-fighter

Riot Games, utvecklaren bakom det populära MOBA-spelet League of Legends, har meddelat att de öppnar anmälan till det slutna alfatestet av sitt nya fightingspel 2XKO. Denna efterlängtade alfatestperiod är planerad till den 8-19 augusti 2024 och kommer att finnas tillgänglig på PC, PS5 och Xbox Series X/S.

2XKO presenterades ursprungligen som Project L 2019 och är ett 2v2 tag-team fightingspel som innehåller en lista med bekanta mästare från League of Legends, som Ekko, Ahri och Yasuo. Anmälningarna till alfatestet markerar ett viktigt steg mot den offentliga lanseringen av 2XKO, som förväntas ske 2025.

Efter en till synes orolig produktionsperiod avslöjade Riot Games 2XKO igen med en gameplay-trailer som också indikerade ett grovt lanseringsfönster 2025. Riot Games verkställande producent Tom Cannon delade insikter om de kommande slutna alfatesterna under en nyligen intervju med Sajam och 2XKO-regissören Shaun Rivera. Spelet, som först introducerades som Project L, visar upp ett tag-team fighting-system som påminner om spel som Marvel vs. Capcom och Dragon Ball FighterZ.

Hur man deltar i 2XKO:s slutna alfatest

Spelare som är intresserade av att gå med i det slutna alfatestet måste ha ett Riot Games-konto och registrera sig före 8 augusti 2024. När de väl har valts kommer deltagarna att få ett e-postmeddelande med nedladdningsinstruktionerna och tillgång till spelet under testperioden. Dessutom finns det ett vänhänvisningsprogram där spelare som är inbjudna kan dela en åtkomstlänk med en vän. Registreringar för dessa alfatester är öppna nu och kommer att pågå under hela året.

Det slutna alfatestet kommer att innehålla både online- och offline-spellägen. I onlineläget kan spelare delta i PvP-strider med flera spelare tillsammans med andra deltagare. Offline-testning gör det möjligt för spelare att uppleva spelet i en solomiljö. Det är dock viktigt att notera att det nuvarande alfatestet kommer att vara ett exklusivt onlinetest utan offline-spel i den här versionen. Riot Games kommer att samla in feedback från alfatestare via enkäter och uppmuntrar livestreaming av spel på sociala medieplattformar för att samla in ytterligare input från samhället.

Systemkrav för 2XKO alfatest

För att delta i 2XKO-alfatestet måste spelarna uppfylla följande minimala systemkrav: en Intel i7-4790-processor, Nvidia GTX 960-grafikkort och 8 GB RAM. Spelare som använder Windows 10-operativsystem kommer att uppfylla de nödvändiga specifikationerna.

Samtidigt introducerade Riot Games ett nytt spelläge för sitt flaggskepp MOBA, League of Legends, vilket innebar att några av fansens favoritskins återvände till spelet. Denna uppdatering innehöll också en intervju med Tom Cannon och Shaun Rivera som diskuterade 2XKO:s framsteg och de kommande slutna alfatesterna.

Riot Games planerar att hålla fler offentliga tester innan 2XKO: s officiella release 2025, med datum och tider som ska meddelas senare.

Riot Games fokus på feedback från samhället

Riot Games har åtagit sig att samla in feedback från samhället under alfatestfasen. Den insamlade informationen kommer att användas för att ytterligare förbättra spelet innan det lanseras. Spelare kan dela med sig av sina erfarenheter och tankar om 2XKO via livestreaming och sociala medier, samt via enkäter från Riot Games. Riot publicerade också en omfattande FAQ, som svarar på frågor om livestreaming av spelet eller att köra en 2XKO-turnering med Alpha Lab.

Intresserade deltagare bör registrera sig för 2XKO-alfatestet före den 8 augusti 2024 med sitt Riot Games-konto.

Efter en lyckad registrering kommer berättigade deltagare att få ett officiellt e-postmeddelande med omfattande instruktioner om hur man laddar ner och engagerar sig i spelet under det tilldelade testfönstret. Det finns också ett vänhänvisningsprogram, där utvalda spelare kommer att få en extra länk som ger tillgång till Alpha Lab. Den här länken kan bara lösas in en gång och spelare som får tillgång till spelet via den här metoden kommer inte att få en värvningslänk att dela.

Genom att öppna upp registreringarna till alfatestet erbjuder Riot Games spelarna en spännande möjlighet att uppleva 2XKO innan det släpps för allmänheten, vilket ger fans av League of Legends ett nytt och engagerande sätt att njuta av sina favoritmästare i ett nytt och dynamiskt format.

League of Legends

League of Legends , commonly referred to as League, is a 2009 multiplayer online battle arena video game developed and published by Riot Games. Inspired by Defense of the Ancients, (wikipedia)

Riot Games

Riot Games, Inc. is an American video game developer, publisher, and esports tournament organizer based in Los Angeles, California. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button