League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Sony och True Gamers samarbetar för en speciell League of Legends Showcase för att hedra Internationella kvinnodagen

True Gamers, ett växande nätverk av e-sportlounger, har gått samman med den multinationella teknikjätten Sony för att vara värd för en speciell showmatch för kvinnor för att fira Internationella kvinnodagen. Evenemanget, som är en del av ett bredare initiativ för att stödja och stärka kvinnor inom gaming, kommer att äga rum i MENA-regionen på True Gamer’s Blue Waters Club. Fans kan följa händelserna via True Gamers Twitch-kanal.

True Gamers: Ett nav för esportentusiaster

True Gamers är ett nätverk som tillhandahåller både online och fysiska utrymmen för videospel och esport. Det erbjuder en plattform för spelare att spåra sina spel, prestationer och milstolpar och tillhandahåller guider för Xbox-prestationer. True Gamers driver också esportklubbar, som är fysiska platser utrustade med de senaste faciliteterna och den senaste tekniken, där spelare kan delta i turneringar och engagera sig i samhället. Dessa klubbar vänder sig till ett brett spektrum av spelare genom att erbjuda en mängd olika spel på både PC- och PlayStation-plattformar.

Nätverket utökar sin närvaro inom esportsloungesektorn med planer på att öppna nya lounger i Saudiarabien som en del av landets Vision 2030-program. True Gamers har säkrat betydande investeringar för denna expansion, som förväntas stärka kungadömets esportindustri och skapa nya möjligheter för spelare i regionen.

Sonys INZONE Female Show Match

Sony’s INZONE Female Show Match kommer att bestå av två lag som leds av Madiha Naz från Galaxy Racer och Kĩllệr Bùúƞý från BME Esports. De kommer att tävla i bäst av tre-format i det populära spelet League of Legends. Det vinnande laget kommer att tjäna 3 400 AED, medan tvåorna kommer att få 2 000 AED.

True Gamers expansion och Sonys engagemang

True Gamers har tillkännagivit en betydande expansion med en investering på 45 miljoner dollar för att öppna 150 nya esportslounger i Saudiarabien. Sony, som är strategisk partner för evenemanget, kommer att visa upp sina INZONE Buds, som har avancerad brusreducerande teknik.

Stärka kvinnor inom esport

Vlad Belyanin, medgrundare och CPO för True Gamers, har uttryckt företagets engagemang för att hylla och stärka kvinnor i spelbranschen. Turneringen på Internationella kvinnodagen är en idealisk plattform för att visa upp kvinnliga talanger inom esport. True Gamers planerar också att lansera Female Club, en särskild cybersportarena för kvinnor.

Sonys engagemang inom esport

Sony har varit aktivt involverat i esportscenen och har säkrat ett flerårigt avtal med esportorganisationen Fnatic. Partnerskapet med True Gamers för evenemanget på Internationella kvinnodagen är ytterligare ett steg i Sonys pågående engagemang i den tävlingsinriktade spelvärlden.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button