League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Tidig LoL Patch 14.11 Anteckningar: Vad man kan förvänta sig

Vi är officiellt förbi halvvägs av säsongen 2024 League of Legends. Med Patch 14.10, midseason-uppdateringen, fast etablerad på live-servrarna och årets andra rankade split officiellt på gång, kan vi börja ta en titt på vad som kommer att komma under andra halvåret, med början med spelets nästa patch, Patch 14.11.

Utgivningsdatum

League Patch 14.11 är planerad att gå live torsdagen den 30 maj, enligt spelets officiella patchschema. Spelare kan förvänta sig att uppdateringen kommer att rulla ut klockan 3 PT för NA-servrar, 5 GMT för EUW-servrar och 3 CET för EUNE-servrar.

Större förändringar och uppdateringar

Översyn av Ornns Masterwork Items

En av de viktigaste förändringarna i Patch 14.11 är en massiv översyn av Ornn’s Masterwork-objekt. Ornns uppgraderingar av föremål i slutet av spelet får allvarliga justeringar över hela linjen. Förändringen kommer att göra det så att varje slutfört föremål i spelet blir uppgraderbart av Ornn, och det statistiska värdet för varje föremål kommer att öka med ungefär 1,000 guldvärde. Spelare kommer dock bara att kunna uppgradera ett objekt i sitt lager – det i den första objektplatsen. Dessutom kommer Ornn-artiklar att förlora sina unika namn.

Dessa förändringar syftar till att göra Ornn mindre dominerande i de senare stadierna av varje spel och skifta hans roll från en spikkraft till en mer naturlig skalare.

ARAM Tweaks för tidigt spel

Patch 14.11 kommer också att medföra förändringar i ARAM:s tidiga spel, särskilt i Homeguard-systemet. Varaktigheten för Homeguards hastighetsbonus när man lämnar basen i ett ARAM-spel kommer att ökas från 10 sekunder till 20 sekunder. Denna justering är avsedd att göra det lättare för spelare att komma tillbaka till lane efter att ha dött i de tidiga stadierna av ARAM och att stimulera tidiga dödsfall för snabbare resor tillbaka till butiken.

Nya skins

Infernal skin line gör en återkomst med tre nya tillägg: Infernal Ashe, Infernal Olaf och Infernal Karma. Dessa skinn är en del av en äldre linje som har varit med i spelet i nästan ett decennium. Intressant nog innehåller den här uppdateringen bara äldre mästare, med den senaste utgåvan bland dem för över 13 år sedan.

Slutsats

Medan de fullständiga detaljerna i Patch 14.11 ännu inte har släppts, ger dessa tidiga anteckningar en glimt av de betydande förändringar och uppdateringar som spelare kan förvänta sig. Med den officiella patchförhandsgranskningen som förväntas den 20 maj kommer mer omfattande detaljer om mästarbalansuppdateringar, buggfixar och ytterligare ändringar snart att finnas tillgängliga. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar när vi närmar oss utgivningsdatumet.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button