League of Legends NyheterLeague of Legends

Tre nya Blood Moon-skins avtäckta för League of Legends

I en spännande uppdatering för fans av League of Legends (LoL) har den efterlängtade återkomsten av Blood Moon-skinlinjen officiellt tillkännagivits, med tre nya tillägg till dess redan imponerande lista. Den populära skinserien, känd för sin mörka, purpurröda estetik och koppling till spelets historia, kommer nu att innehålla skins för Zed, Fiddlesticks och Zyra, vilket innebär att det totala antalet mästare med Blood Moon-skins uppgår till 19.

Om Blood Moon-skinnet

Blood Moon-skinserien i League of Legends är en samling skins för alternativa universum som är tematiserade kring myterna om Ionia, med många joniska mästare som antingen demoner eller kultdyrkare av Blood Moon. Detta tema är djupt rotat i spelets historia, där en gammal kult söker oemotståndlig kraft genom att smälta samman sitt kött med demoniska andar under blodmånens nätter och därmed bli ett med ett större mörker. Blood Moon Skin Line delar upp sina karaktärer i två huvudkategorier: Blood Moon-kultister och Blood Moon-demoner. Kultister inkluderar mästare som Akali, Diana, Elise, Jhin, Shen, Sivir, Twisted Fate, Katarina, Master Yi, Yasuo och Zilean, där Zilean är kultens galjonsfigur och Twisted Fate är deras sanna ledare. Å andra sidan innehåller kategorin demoner Aatrox, Evelynn, Kalista, Kennen, Pyke, Thresh, Talon, Rhaast och Tryndamere, där Aatrox anses vara alla demoners stamfader. Blood Moon-skinnen är kända för sin distinkta joniska twist och innehåller element från japansk kultur och estetik, som Kabuki-teater och Shinigami, i sina designer.

Riot Games avslöjade de nya skinnen och visade att de följer det ikoniska röda, lila och svarta färgschemat som har blivit synonymt med Blood Moon-linjen. Skinnen bibehåller också den kusliga, demoniska atmosfären som har varit ett kännetecken för serien sedan dess debut 2017. Bland de nya skinnen sticker Fiddlesticks ut som särskilt skrämmande, med en demonisk look som överträffar hans vanliga skrämmande utseende. Detta är ett viktigt tillskott sedan Fiddlesticks omarbetades 2020, då hans skins fick en mer skrämmande estetik.

Blood Moon-skinklinjen, en av LoL:s mest befolkade och hyllade kollektioner, har sett regelbundna tillägg sedan starten. Linjen är uppdelad i två kategorier: Blood Moon ”cultists” och Blood Moon ”demons”, och kategoriseringen av de nya skinnen har ännu inte avslöjats. Spekulationer tyder dock på att Zed och Zyra kan klassificeras som kultister, medan Fiddlesticks sannolikt kommer att betraktas som en demon.

Från och med nu är släppdatumet för de nya Blood Moon-skinnen obekräftat, men de förväntas lanseras under League Patch 14.8-cykeln senare denna månad. Spelare som är angelägna om att få en första titt på dessa skinn kan göra det på League PBE, där de för närvarande är tillgängliga för testning.

Skinserien Blood Moon har varit en favorit bland fansen sedan den introducerades och ger spelarna chansen att pryda sina favoritmästare med Blood Moon-kultens mystik och kraft. Med tillägget av Zed, Fiddlesticks och Zyra fortsätter linjen att expandera sin mörka lockelse och lovar spelarna nya sätt att engagera sig i spelets rika historia och estetiska mångfald.

League of Legends-entusiaster har mycket att se fram emot med den kommande lanseringen av dessa skins, eftersom de inte bara ger en ny look till sina respektive mästare utan också bidrar till den pågående berättelsen och den tematiska rikedomen i spelets universum.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button