FortniteFortnite Guider

Vilka är de mest sällsynta Pickaxarna i Fortnite?

För de som inte är bekanta med Fortnite kan överflödet av olika attribut i spelet vara förvirrande. Att lära sig mer om vart och ett av de presenterade objekten är avgörande för att vara medveten om spelets mekanik och därmed förbättra prestandan. Till exempel ger hackorna i Fortnite dig möjlighet att skörda resurser och ha fördelar under strider. Det finns många olika hackor, varav vissa är så sällsynta att inbitna fans av spelet skulle göra vad som helst för att få tag på dem.

Vi har valt ut de mest sällsynta Fortnite-hackorna som alla hängivna spelare bör hålla utkik efter.

Permafrost

Permafrosthackan är ett isande coolt skördeverktyg som förkroppsligar den frusna tundrans iskalla väsen. Den här hackan har en elegant design med vassa, frosttäckta kanter som lyser med en överjordisk blå nyans. När du svingar den genom luften faller isiga partiklar från bladet och lämnar ett spår av frost efter dig. Handtaget är tillverkat av ett slitstarkt, frostbeständigt material som ger ett stadigt grepp även i de mest intensiva striderna.

När du slår mot föremål i spelet med Permafrosthackan ekar ett tillfredsställande ljud av is som spricker genom slagfältet, vilket ger din skördeupplevelse en verklighetstrogen touch. Den här hackan är inte bara ett formidabelt verktyg för att samla resurser utan också en snygg accessoar som kompletterar alla vinterdräkter i Fortnite.

Raiders Revenge

Raider’s Revenge-hackan är ett episkt skördeverktyg från Storm Scavenger-setet. Den här hackan är insvept i rostig taggtråd och ger ett robust och våldsamt intryck som förkroppsligar temat att göra upp räkningen. Den introducerades först i Fortnite Chapter 1 Season 1 och anses vara en av de mest sällsynta kosmetika i spelet.

För att få Raider’s Revenge måste spelarna nå minst nivå 35 under säsong 1 och köpa den för 1 500 V-Bucks från säsongsbutiken. Hackans exklusivitet härrör från övergången från Season Shop till Battle Passes, vilket gör den till ett mycket eftertraktat föremål på grund av dess begränsade tillgänglighet och den ansträngning som krävs för att få tag på den.

Crowbar

Crowbar-hackan i Fortnite är en sällsynt hacka som introducerades i säsong 5. Den är en del av setet ”Getaway Gang” och släpptes för första gången den 11 juli 2018.

Pickaxen är associerad med High Stakes Challenges och har en unik design. Spelare kan få Crowbar-hackan genom att slutföra specifika utmaningar relaterade till Getaway-läget. Dessa utmaningar inkluderar att spela matcher, hantera skador på motståndare som bär juvelen och plocka upp juvelen i olika matcher.

Dessutom är Crowbar-hackan kopplad till utmaningen Most Wanted Leaderboards. Genom att slutföra Most Wanted Quests kan spelare låsa upp belöningar som Cash Stash Back Bling, The Vault Guardian Pickaxe och Gold Blooded Ace Outfit. Detta eftertraktade föremål i Fortnite har fått uppmärksamhet för sin design och koppling till olika utmaningar och belöningar i spelet.

AC/DC

AC/DC pickaxe in Fortnite overview

AC/DC Pickaxe är ett episkt skördeverktyg som var tillgängligt under säsong 2 av Battle Pass. Denna hacka, med beskrivningen ”Varning: Högspänning!”, kunde låsas upp på nivå 63 i Battle Pass säsong 2. Den här hackan introducerades den 14 december 2017 och har ett högspänningstema och kännetecknas av sin sällsynthet och koppling till Battle Pass-systemet.

För spelare som missade att få den under säsong 2 är det tyvärr osannolikt att den kommer att finnas tillgänglig på andra sätt utanför den specifika säsongen.

FNCS Axe of Champions

Axe of Champions i Fortnite är ett episkt skördeverktyg som är exklusivt för de nuvarande FNCS-mästarna tills nästa mästare kröns. Den är en del av Fortnite Champion Series-setet och introducerades i kapitel 2, säsong 2. Detta föremål i spelet fungerar som den officiella trofén för FNCS-vinnare, så att spelare kan visa upp sina prestationer under sin regeringstid som mästare.

Mästarnas yxa byter ägare från föregående säsongs FNCS-mästare till de nyaste mästarna efter varje FNCS-final, oavsett format. Det är ett prestigefyllt föremål som symboliserar seger och prestation i tävlingsinriktade Fortnite.

Reaper

Reaper-pickupen är ett sällsynt skördeverktyg som förvandlar standardverktyget till en stor lie med en Grim Reaper-referens. Den introducerades den 24 oktober 2017, under Kapitel 1 Säsong 1. Denna hacka kan köpas från Fortnite Item Shop för 800 V-Bucks när den är tillgänglig.

Reaper-hackan är känd för sin design som inkluderar en lie och dess tema att skörda resurser och själar. Den har dykt upp flera gånger i Item Shop sedan den släpptes, med den senaste observationen den 5 december 2023. Reaper-hackan har ett unikt utseende och är ett populärt val bland Fortnite-spelare på grund av sin distinkta design och sällsynthet.

Turbine

Turbine pickaxe in Fortnite overview

Turbine är ett sällsynt skördeverktyg med en unik design inspirerad av flygteknik. Den här hackan kan köpas i föremålsbutiken för 800 V-Bucks. Den förvandlar spelarens hacka till en flygplansturbinmotor, med den bifogade axeln som handtag för detta provisoriska verktyg. Turbine Pickaxe har självstyrande framdrivning och lägger till ett futuristiskt och dynamiskt element till spelarens skördeupplevelse i spelet.

Detta kosmetiska föremål släpptes först i säsong X och tillhör Aviation Age-uppsättningen. Det förkroppsligar en blandning av teknik och stil inom Fortnite-universumet.

Slutsats

Liksom många av Fortnite-attributen är Pickaxes inte bara kosmetika, de spelar en integrerad del av speldynamiken. Därför har varje pickaxe sin egen uppsättning fördelar som spelaren kan dra nytta av. De sällsynta pickaxarna är vanligtvis de som inte bara har ett specifikt utseende utan också påverkar den prestandanivå du strävar efter att uppnå.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button