League of LegendsLeague of Legends Guider

Tier List för ADC-mästare i Low Elo i League of Legends in patch 14.10

När man siktar på att klättra i rankningarna i låg elo i League of Legends är det avgörande för framgång att förstå styrkorna och svagheterna hos olika ADC-mästare.

I samband med en spelare som kämpar för att bära sitt lag i Low Elo kan valet av rätt mästare avsevärt påverka deras prestanda på Rift. Genom att känna igen vilka ADC-mästare som presterar bra i låg elo kan spelare förbättra sina chanser att lyckas i matcher.

Att förstå nivåförteckningen över ADC-mästare i låg elo kan vägleda spelare i att välja rätt mästare för att maximera deras inverkan på spelet.

Genom att välja mästare som överensstämmer med deras spelstil och skicklighetsnivå kan spelare öka sina chanser att bära spel och klättra i rankningarna i League of Legends.

OP-Tier ADC-mästare för låg Elo

Om du vill dominera botbanan i låg Elo är mästare som Jinx, Jhin och Ashe dina val.

Dessa OP-tier bot-laners ger en blandning av hög skadeproduktion, folkmängdskontroll och verktyg som kan hjälpa dig att säkra vinster enkelt.

Med sin enkla mekanik och starka skalning kan mastering av dessa mästare avsevärt öka din prestanda i lägre led.

Jinx

Jinx är ett starkt val för att hävda dominans i botfältet under matcher med låg Elo.

Hennes kit är särskilt effektivt i lagstrider, eftersom hennes AoE-raketer och passiva förmåga som ger ökad rörelsehastighet vid nedtagning kan vända tidvattnet i kaotiska engagemang.

I miljöer med låg Elo där oförutsägbarhet är vanligt kan Jinx förmåga att snöboll av dödar vara avgörande. Hennes långdistanspoke med Zap kan effektivt chippa bort motståndarnas hälsa och sätta scenen för att säkra dödar för sig själv och sitt team.

Genom att använda Fishbones, hennes Q-förmåga, kan Jinx effektivt hantera skador från ett säkert avstånd. Dessutom fungerar hennes ultimata, Super Mega Death Rocket, som ett globalt exekveringsverktyg som kan säkra elimineringar långt ifrån.

Jhin

Jhin anses vara ett starkt ADC-val i låga Elo-matcher på grund av hans unika spelstil och långdistansförmågor. Hans fjärde skott, Whisper, tillfogar betydande skador, vilket gör affärer riskabla för motståndare.

Den ultimata förmågan, Curtain Call, ger inte bara hög skada på avstånd utan erbjuder också nytta genom sin långsamma effekt, vilket hjälper till att fånga fiender som inte är i position.

I miljöer med låg Elo där positioneringsmisstag är vanliga kan Jhins Deadly Flourish straffa fiender för deras misstag och skapa potentiella dödar för laget.

Hans passiva, Whispering Darkness, betonar exakt utförande och kan straffa motståndare som underskattar Jhins burstpotential.

Ashe

Ashe framträder som ett framträdande val bland bot-lane-mästare i toppklass för spelare med liknande skicklighetsnivåer, på grund av hennes förmåga att kontrollera folkmassan och konsekventa skador.

Ashes kit gör det möjligt för spelare att utnyttja hennes utökade räckvidd och bromsande effekter för att påverka lagstrider och fånga motståndare som är ur position. Verktyget som tillhandahålls av hennes Hawkshot erbjuder avgörande visionskontroll, vilket hjälper till att spåra fiendens djungler och förhindra potentiella ganks.

Dessutom fungerar Ashes ultimata förmåga, Enchanted Crystal Arrow, som ett centralt verktyg för att initiera engagemang eller säkra dödar på flyende mål. Genom att finslipa färdigheter i kiting och strategisk positionering kan spelare etablera en formidabel närvaro i låga Elo bot-lane-konfrontationer med Ashe.

S-Tier ADC-mästare för låg Elo

Om du vill dominera botfältet i låg elo, överväga att välja Samira, Caitlyn eller Twitch.

Dessa S-tier bot-laners har potential att bära spel och säkra segrar med sin starka laningfas och teamfight-närvaro.

Att behärska dessa mästare kan vara din biljett till att klättra i rankningarna i League of Legends.

Samira

Samira är ett starkt val för bot-lane-dominans i Low Elo på grund av hennes höga skadeutgång, rörlighet och mångsidiga spelstil. Skickliga spelare kan utnyttja hennes kombinationspotential för att säkra dödar, särskilt när hennes Ultimate-förmåga är tillgänglig, vilket potentiellt kan vända lagstrider till deras fördel.

Hennes förmåga att växla mellan distans- och närstridsattacker ger flexibilitet till hennes spel, så att hon kan anpassa sig till olika situationer.

Caitlyn

I Low Elo bot-lane-scenarier sticker Caitlyn ut som ett toppnivåval på grund av hennes utökade räckvidd och taktiska zonfunktioner. Hennes överlägsna räckvidd möjliggör säker trakasserier av motståndare, vilket gör det utmanande för dem att odla effektivt.

De fällor hon kan placera erbjuder synkontroll, hjälper till att avvärja potentiella ganks och skapa möjligheter för val. Att spela Caitlyn möjliggör körfältskontroll, så att du kan chippa bort på fiendens hälsofält och tvinga dem till en defensiv hållning.

När spelet fortskrider skalar hennes skadeutgång bra och hon utmärker sig för att belägra mål.

Twitch

Twitch kan vara ett strategiskt val på grund av sina smygförmågor och starka potential för att eliminera mål.

Hans förmåga Ambush (Q) gör att han kan närma sig fiender oupptäckt, förbereda sig för överraskningsattacker och överraska motståndare.

Expunge (E) fungerar som ett avslutande drag för att säkra dödar på försvagade fiender, vilket ökar Twitchs inverkan i lagstrider.

Dessutom erbjuder hans ultimata, Spray and Pray (R), utökat räckvidd och skott som tränger igenom flera mål, vilket gör det möjligt för Twitch att hantera betydande skador i gruppengagemang.

A-Tier ADC-mästare för låg Elo

I A-Tier-kategorin för bot-laners som är lämpliga för låg Elo-spel är mästare som Miss Fortune, Nilah, Karthus, Kog’Maw, Brand, Seraphine och Ziggs. Dessa mästare erbjuder en balans mellan stark närvaro i laningfasen, lagkampens inverkan och okomplicerad mekanik som kan gynna spelare i bottenfältet.

Miss Fortune är erkänd för sin effektfulla AoE-ultimata och förmåga att dominera laningfasen. Nilah ger nytta genom fällor och en långdistans ultimate, vilket gör henne effektiv när det gäller att kontrollera mål och lagstrider. Karthus, med sin globala närvaro och AoE-skada, kan svänga slagsmål till ditt lags fördel även i döden. Kog’Maws höga ihållande skadeutgång och räckvidd gör honom till ett betydande hot i det sena spelet.

Brands passiva och AoE-förtrollningar gör att han snabbt kan smälta genom fiendens hälsofält och påverka lagstrider. Seraphines förmåga att kontrollera folkmassan och användbarhet ger värdefullt stöd till laget. Ziggs, känd för sin långdistanspoke och torntryck, kan hjälpa till att diktera spelets takt.

B-Tier ADC-mästare för låg Elo

Senna, Sivir, Tristana, Yasuo, Xayah och Corki kan betraktas som livskraftiga B-Tier bot-laners för låg Elo-spel på grund av deras unika styrkor och förmågor.

Senna erbjuder mångsidighet som en skytt med läkningsfunktioner, vilket ger nytta och skada från botbanan.

Sivir utmärker sig i vågklarering och lagkampsnärvaro, vilket gör henne till ett solidt val för spelare som vill påverka spelet bortom laningfasen.

Tristanas starka tidiga spel- och skalningspotential kan hjälpa till att säkra dödar och mål under hela matchen.

Även om han främst är en mid laner, kan Yasuo vara ett roligt och effektivt bot-lane-val för spelare som är bekväma med sin höga risk, höga belöningsstil.

Xayahs fjäderkontroll och ultimata kan svänga lagengagemang, vilket ger henne en fördel i slagsmål.

Corkis blandade skadeutgång och poke kan vara fördelaktig i specifika matchningar och erbjuder en annan dynamik jämfört med traditionella ADC: er.

C-Tier ADC Champions för låg Elo

När man överväger C-Tier Bot-laners för Low Elo, sticker Vayne och Kalista ut för sina distinkta spelstilar och potentiella inverkan i botfilen. Även om de inte är toppklassiga val i högre led, erbjuder dessa mästare unik mekanik som kan vara effektiv i lägre Elo-spel.

Vayne är erkänd för sina hypercarry-förmågor i slutet av spelet och utmärker sig i att spela ut motståndare genom sin rörlighet och höga skador på ett mål. Hennes skicklighet i kiting och duellering gör henne till en värdefull tillgång i lagstrider där positionering kan saknas.

Kalista, å andra sidan, förlitar sig på sin exceptionella rörlighet och starka tidiga spelnärvaro för att dominera laningfasen. Hennes förmåga att säkra dödar och mål med sitt stöd skiljer henne från andra skyttar. Trots att han har ett kortare intervall kan en skicklig Kalista-spelare kontrollera spelets tempo och skapa fördelar för sitt lag.

D-Tier ADC-mästare för låg Elo

Lucian, Zeri, Varus, Aphelios, Smolder, Kai’Sa, Draven och Ezreal anses vara D-Tier Bot-laners för Low Elo på grund av olika skäl som påverkar deras prestanda.

Lucian, som tidigare var ett starkt val, har fallit av i den nuvarande metan på grund av att andra mästare överträffar honom i skalning och effektivitet. Zeri saknar den konsekventa skadeutgången som krävs i matcher med låg Elo och är mottaglig för att lätt motverkas av motståndarlag.

Varus, trots att han har anständiga poke-funktioner, lider av brist på rörlighet och överlevnad, vilket gör honom till ett riskabelt val för spelare i lägre skicklighetsfästen.

Aphelios, som kännetecknas av ett komplext kit och ett beroende av korrekta vapenrotationer, kan vara utmanande för mindre erfarna spelare att optimera sin mekanik effektivt.

Smolder, som erbjuder burstpotential, kräver exakt positionering och timing, vilket kan visa sig krävande för nybörjare som fortfarande förstår grunderna i ADC-spel.

Kai’Sa, känd för sitt höga skicklighetstak, kämpar för att få en betydande inverkan i låg Elo där lagarbete och spelförståelse ofta saknas.

Dravens spelstil hänger starkt på snöboll för att vara effektiv, vilket gör honom till ett högriskval i matcher där konsistens spelar en central roll. Ezreal, känd för sina skicklighetsskottberoende förmågor, utgör en utmaning för nybörjare att behärska effektivt, särskilt i de kaotiska miljöerna som ofta finns i låg Elo-spel.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button