League of LegendsLeague of Legends Guider

Bästa Mages för nybörjare i League of Legends

Att börja på resan med mid lane mages i League of Legends kräver ett tankeväckande urval av rätt mästare för att starta dina magiska ansträngningar. För nybörjare är det viktigt att välja mästare som erbjuder enkla mekaniker och spelstilar för att underlätta inlärningskurvan.

Genom att börja med dessa nybörjarvänliga mage-mästare kan spelare gradvis utveckla sin förståelse för dynamiken i mittfältet och finslipa sina färdigheter för att komma vidare i den mystiska världen League of Legends.

Vad är Mage-rollen i League of Legends

Att spela som en mid lane mage i League of Legends innebär att använda magiska förmågor för att hantera skador och utöva kontroll över slagfältet. Mid lane mages spelar en central roll i ett lags sammansättning genom att leverera potent burst skada och crowd control under lagstrider och skärmytslingar.

Som en mid lane mage har spelarna till uppgift att positionera sig strategiskt och använda sina färdigheter för att maximera effektiviteten samtidigt som de erkänner sin sårbarhet för fiendens attacker på grund av deras låga hållbarhet. Precision spelar en avgörande roll för mid lane mages, eftersom många av deras förmågor kräver exakt mål för att konsekvent träffa mål.

Att bemästra en mid lane mage kan vara en glädjande upplevelse och erbjuder en varierad spelstil som vänder sig till individer som uppskattar strategiskt spel i kombination med hög skadeutgång. Att omfamna rollen som en mid lane mage i League of Legends innebär att förfina magiska färdigheter för att hävda dominans på slagfältet och vägleda laget mot seger.

Hur man spelar Mage-positionen

I League of Legends kräver det att spela mittfältets mage-position ett strategiskt tillvägagångssätt med fokus på positionering och precision. Mages kännetecknas av sina kraftfulla förmågor men är mottagliga för att lätt tas ner på grund av deras låga hållbarhet. Det är viktigt att hålla ett säkert avstånd från motståndare samtidigt som man effektivt hanterar skador.

En framgångsrik mid lane mage-spelare måste hitta en balans mellan att vara aggressiv och försiktig. Korrekt positionering är avgörande för att undvika att bli offer för fiendens ganks eller engagemang. Att använda crowd control och burst damage-förmågor effektivt är nyckeln till att påverka lagstrider och säkra elimineringar.

Mid lane mages spelar en central roll för att inte bara hantera skador utan också ge nytta för sitt team. Samarbete med lagkamrater, särskilt djungeln, är viktigt för att skapa framgångsrika ganks och säkra mål på kartan. Genom att fokusera på dessa strategiska aspekter kan mid lane mages maximera sin inverkan på slagfältet.

Top Mage Champions för nybörjare 2024

Dessa mästare är kända för sin okomplicerade mekanik, effektivitet i spelet och anpassningsförmåga i olika situationer. Genom att välja dessa mästare kan nybörjare förstå grunderna i mage-spel samtidigt som de ger värdefulla bidrag till sitt team.

Var och en av dessa mage-mästare ger unika styrkor och spelstilar till bordet, vilket ger nybörjare en solid grund för att utveckla sina färdigheter och förståelse för mid lane dynamik. Genom att behärska dessa mästare kan nybörjare förbättra sitt spel och göra meningsfulla effekter i sina matcher.

Malzahar

Malzahars förmågor är enkla och enkla att använda, vilket gör honom till ett tillgängligt val för nybörjare. Hans kit kräver inte komplexa kombinationer eller exakta skicklighetsskott, vilket gör att nya spelare kan fokusera på att lära sig spelets grunder snarare än att bemästra svåra mekaniker.

Malzahar utmärker sig för att rensa minionvågor effektivt med bara ett par trollformler, särskilt hans E (Malefic Visions) och Q (Call of the Void). Denna förmåga att snabbt driva banor hjälper inte bara till att odla utan också att sätta press på kartan.

Dessutom skalar Malzahar bra in i det sena spelet och blir starkare när spelet fortskrider.

Med sin starka vågklarering kan Malzahar snabbt flytta från sin lane till andra delar av kartan för att stödja sitt team, antingen genom att säkra kills eller sätta press på andra lanes. Denna rörlighet och flexibilitet i spelstil gör att han kan vara ett konstant hot över hela kartan, inte bara begränsad till mittfältet.

Även om Malzahar inte ligger före i dödar eller gård, förblir Malzahar en värdefull tillgång för sitt team på grund av sin ultimata, Nether Grasp, som kan låsa ner viktiga mål i lagstrider. Denna undertryckningsförmåga gör honom konsekvent användbar, särskilt i samordnat lagspel där att plocka bort ett högt värdefullt mål kan leda till att vinna viktiga mål.

Annie

Annie lyfts ofta fram som en av de enklaste mästarna att plocka upp i League of Legends. Hennes enkla kit gör det möjligt för spelare att spela säkert samtidigt som de håller fiender i schack, vilket gör henne till ett tillgängligt val för nybörjare. Denna enkelhet betonas ytterligare av att hon är en rekommenderad mästare för spelare som är nya för MOBA, eftersom hennes mekanik inte är alltför komplex.

Att spela Annie hjälper nybörjare att fokusera på viktiga grundläggande spelregler som sista träff, positionering och timing. Hennes Q, Disintegrate, är särskilt fördelaktig för att öva på sista slag, eftersom den återbetalar mana och dess nedkylning minskas när den dödar en enhet. Denna mekaniker uppmuntrar och belönar exakt sista träff, en avgörande färdighet i spelet.

Trots sin enkelhet har Annie en betydande burstpotential, som kan bedöva och snabbt eliminera mål med sin kombination, särskilt när hennes passiva, Pyromania, är redo. Hennes ultimata, Summon: Tibbers, kan bedöva flera fiender, vilket ger betydande nytta i lagstrider. Detta gör henne värdefull i olika spelstadier, oavsett hur långt efter hon kan vara.

Annie’s Molten Shield (E) ger henne ett defensivt alternativ, absorberar skador och avskräcker potentiellt fiender från att rikta in sig på henne. Denna förmåga, tillsammans med hennes passiva stun, lär ut tålamod och defensivt spel, viktiga aspekter av att överleva och trivas i mittfältet.

Annies beroende av positionering för att effektivt använda sina förmågor, särskilt hennes Tibbers-stun i lagstrider, hjälper nybörjare att förstå vikten av positionering i League of Legends. Att hantera hennes mana för att säkerställa att hon kan utföra sin fulla kombination när det behövs introducerar spelare till resurshantering.

Brand

Brand är känd för sin förmåga att hantera betydande skador, främst genom sin passiva, Blaze, som får hans förmågor att sätta fiender i brand och hantera en procentandel av deras maximala hälsa som magisk skada över tid. Detta gör honom särskilt effektiv i lagstrider där han kan tillämpa sin passiva på flera fiender.

Brands förmågor är relativt okomplicerade, vilket gör honom lätt att plocka upp för nybörjare. Hans Q, W, E-kombination är enkel men effektiv, vilket ger ett pålitligt sätt att hantera skador och kontrollera slagfältet med stuns och effektområden.

Brand förblir effektivt under olika stadier av spelet. Tidigt kan hans poke och burst-skada dominera körfältmotståndare, medan i mitten till sent spel förbättras hans lagkampnärvaro av hans förmåga att sprida skador över flera mål med sin ultimata, Pyroclasm.

Brands ultimata, Pyroclasm, kan studsa mellan fiender och hantera betydande skador, särskilt när fiender är grupperade tillsammans. Detta gör honom till en formidabel närvaro i lagstrider, där han potentiellt kan vända tidvattnet med välplacerade förmågor.
Att spela Brand hjälper nybörjare att förbättra sin skicklighetsnoggrannhet. Hans Q, Sear, kräver exakt siktning för att bedöva mål, vilket ger nya spelare ett bra tillfälle att öva och förbättra sina målfärdigheter.

Lux


Lux är erkänd som en av de mest okomplicerade mästarna att lära sig i League of Legends. Hennes förmågor är lätta att förstå och utföra, vilket gör henne till ett utmärkt val för nybörjare som lär sig spelet. Denna enkelhet gör det möjligt för nya spelare att fokusera på grundläggande färdigheter som positionering och skicklighetsskottnoggrannhet utan att bli överväldigade.

Lux kan effektivt spelas både i mittfältet och som ett stöd, vilket ger flexibilitet när det gäller att lära sig olika aspekter av spelet. Denna rollflexibilitet gör det möjligt för nybörjare att utforska olika spelstilar och ansvarsområden inom laget, från att hantera betydande skador som en mid-laner till att ge avgörande stöd och nytta från botfilen.

Hon har en stark laningfas på grund av sina långdistansförmågor, som gör att hon säkert kan odla och poke motståndare på avstånd. Denna räckviddsfördel hjälper nybörjare att upprätthålla en säker position samtidigt som de fortfarande kan bidra till banpress och trakasserier.

Luxs förmågor, särskilt hennes Q (Light Binding) och R (Final Spark), erbjuder betydande folkmängdskontroll och sprängskador, vilket gör henne extremt värdefull i lagstrider. Hennes förmåga att låsa ner mål med sin Q och följa upp med betydande skador från hennes E (Lucent Singularity) och R kan vända tidvattnet för lagengagemang.

Som ett stöd ger Lux utmärkt nytta genom sin sköld (Prismatic Barrier) och crowd control. Hennes sköld kan skydda flera allierade, vilket förbättrar lagets överlevnadsförmåga, medan hennes crowd control hjälper till att säkra kills och försvara sig mot fiendens framsteg.

Morgana

Morgana är känd för sina enkla och lättförståeliga förmågor, vilket gör henne till ett tillgängligt val för nybörjare. Hennes kit kräver inte komplexa kombinationer eller exakta skicklighetsskott, vilket gör det möjligt för nya spelare att fokusera på att lära sig spelets grunder snarare än att behärska svår mekanik.

Hennes Q, Dark Binding, ger kraftfull folkmängdskontroll, som kan rota den första fienden som träffas i upp till tre sekunder. Denna förmåga är avgörande för att både sätta upp dödar och fly från farliga situationer, vilket gör det till ett värdefullt verktyg i en nybörjares arsenal.

Morgana kan spelas effektivt både i mittfältet och som ett stöd, vilket ger flexibilitet när det gäller att lära sig olika aspekter av spelet. Hennes E, Black Shield, är särskilt anmärkningsvärd för sin förmåga att blockera inkommande folkmängdskontroll och skydda sig själv eller en lagkamrat från viktiga fiendens förmågor.

Hennes W, Tormented Shadow, gör att hon kan rensa minionvågor snabbt och effektivt, vilket hjälper till att upprätthålla banpress och säkra gården. Denna förmåga gör det också lättare för nybörjare att hantera körfältet och vandra till andra delar av kartan.

Morganas ultimata, Soul Shackles, kan vara en spelväxlare i lagstrider. Det skadar och potentiellt bedövar alla närliggande fiender om de förblir inom räckhåll, vilket ger betydande inverkan under gruppengagemang.

Veigar

Veigar lyfts fram som en bra startmästare för nybörjare på grund av hans enkla och roliga spel. Hans förmåga att bära spel med hög skadeutgång gör honom inte bara effektiv utan också rolig att spela, vilket kan vara uppmuntrande för nya spelare.

Veigars passiva, Phenomenal Evil Power, gör att han oändligt kan skala sin förmåga genom att slå fiendens mästare med förmågor och säkra dödar eller hjälper. Denna skalningspotential innebär att Veigar kan bli alltmer kraftfull när spelet fortskrider och erbjuder en tydlig väg till att bli ett kraftverk i slutet av spelet.

Veigar’s E, Event Horizon, skapar en bur som bedövar fiender som passerar genom dess kanter. Denna förmåga ger betydande folkmängdskontroll, vilket gör Veigar värdefull i lagstrider och ganks, eftersom han kan säkra dödar eller underlätta flykt.

Medan Veigar är en mästare i det sena spelet, kan han också påverka spelet från de tidiga stadierna genom noggrann jordbruk och stapling av sin passiva. Hans förmågor gör att han säkert kan odla på avstånd och gradvis bygga sin styrka.

Att spela Veigar hjälper nybörjare att förbättra viktiga färdigheter som positionering, noggrannhet i skicklighetsskott och timing. Hans behov av att landa förmågor för att stapla sin passiva uppmuntrar spelare att öva och förfina dessa färdigheter kontinuerligt.

Swain

Swains förmågor är enkla och effektfulla, vilket gör honom tillgänglig för nya spelare. Hans kit kräver inte exakta skicklighetsskott eller komplexa kombinationer, vilket gör det möjligt för nybörjare att fokusera mer på spelstrategi snarare än att behärska svår mekanik.

Hans Q-, W- och E-förmågor ger ett enkelt men effektivt sätt att hantera skador och kontrollera slagfältet med bedövningar och effektområden.

Swain utmärker sig i lagstrider på grund av sin förmåga att fungera som en frontlinjeförstörare. Hans ultimata, Demonic Ascension, gör att han kan tömma livet från närliggande fiender, vilket ger honom betydande hållbarhet och gör honom svår att ta ner. Denna förmåga, i kombination med hans folkmängdskontroll från Nevermove (E) och Vision of Empire (W), gör honom till en formidabel närvaro i lagengagemang. Han kan engagera sig med sin E-W-kombination och aktivera sin R mitt i fiendens lag för att maximera skador och läkning.

Swains mångsidighet gör att han kan spelas i flera banor, inklusive mitt, topp och till och med som ett stöd. Denna flexibilitet hjälper nybörjare att hitta en roll som passar deras spelstil medan de fortfarande lär sig grunderna i spelet.

Slutsats

Att välja rätt mage-mästare kan väsentligt påverka en nybörjares resa i League of Legends. Mittfältet ger en spännande och strategisk spelupplevelse, med mages som erbjuder en unik kombination av burstskador och crowd control.

Oavsett om du föredrar mästare med hög skadepotential eller de som ger en balanserad blandning av nytta och brott, finns det en mage för varje spelstil.

Mästarna som diskuteras här är skräddarsydda för att tillgodose nykomlingarnas behov och erbjuder okomplicerad mekanik och utrymme för tillväxt när du får erfarenhet av Rift. Genom att välja dessa nybörjarvänliga magiker kan du fokusera på att bemästra centrala spelelement samtidigt som du gör meningsfulla bidrag till ditt lag.

I takt med att du utvecklas kommer dessa mästare att hjälpa dig att finslipa färdigheter som positionering, precision i skicklighetsskott och effektivt lagarbete.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button