Dota 2Dota 2 Nyheter

Dota 2 Sleet Fighter: En omfattande guide till det nya minispelet Fighting Game

Dota 2-entusiaster, gör er redo att slåss och delta i episka strider med Sleet Fighter, det senaste minispelet i det populära MOBA-spelet (multiplayer online battle arena). Det här nya fightingspelet är gratis för alla spelare och erbjuder en unik upplevelse i Dota 2-klienten.

Hur man får tillgång till Sleet Fighter

För att börja spela Sleet Fighter, följ dessa enkla steg:

 1. Starta Dota 2: Öppna Dota 2-klienten på din enhet.
 2. Gå till Crownfall Act Three: Navigera till Act Three’s The Frosts of Icewrack på hemsidan.
 3. Framsteg genom berättelsen: Slutför den första berättelseplattan på Overworld-kartan.
 4. Välj Sleet Fighter 2: Immortal Combat: Välj Sleet Fighter-mötet till vänster om den förgrenade stigen, som tar dig till puben med det avhuggna huvudet.

Grunderna i spelet

 • Val av hjältar: Välj bland fem tillgängliga hjältar: Tusk, Bristleback, Shendelzare (Vengeful Spirit), Dawnbreaker och Marci. Varje hjälte har unika movesets och stilalternativ.
 • Grundläggande kontroller: Använd piltangenterna eller W/A/S/D, tillsammans med Alt och Space. Tryck på F9 för att pausa och se varje hjältes rörelsesatser och kombinationer.
 • Spelmekanik: Kombinera blockerande attacker och kombinationer för att ge bonusskador. En omgång slutar när 60-sekunderstimern går ut eller när en spelares hälsa når noll. Den som först vinner två rundor är segraren.

Alternativ för flerspelare

 • Online flerspelare: Utmana vänner online genom att välja Multiplayer högst upp och trycka på Challenge.
 • Lokal flerspelare: Spela med en vän på samma enhet genom att välja Local Multiplayer. Den andra spelaren kan använda Numpad-tangenterna eller en inkopplad handkontroll.

Belöningar för höga poäng

 • Story Mode: Tjäna poäng genom att spela Story Mode, där din valda hjälte ställs mot de andra fyra hjältarna och en spegelmatch.
 • Belöningar: Poäng erhålls för vinster, med bonusar för hälsa efter varje spel och felfria segrar. Belöningar inkluderar:
 • 7 000 poäng: En slumpmässig Overworld map token
 • 21 000 poäng: En slumpmässig Overworld-karttoken och Pixel Tusk Showcase-dekoration
 • 35 000 poäng: Tre slumpmässiga Overworld-karttoken

Du kan köra Sleet Fighter Story Mode flera gånger för att uppnå önskad poäng.


Sleet Fighter Berättelseläge

Sleet Fighter Story Mode är ett minispel inom Dota 2’s Act Three: The Frosts of Icewrack. För att komma åt det, navigera till Act Three, fortsätt genom den första berättelseplattan på Overworld-kartan och välj Sleet Fighter 2: Immortal Combat-mötet. Efter ett kort berättelsesegment väljer du ditt läge och ser de potentiella belöningarna. Välj ”Story Mode” och tryck sedan på ”Fight!” för att börja. Du kan välja mellan fem hjältar: Tusk, Bristleback, Shendelzare (Vengeful Spirit), Dawnbreaker och Marci, var och en med unika rörelser. Spelet går ut på att kombinera blockeringsattacker och kombinationer för att ge bonusskador, och rundorna slutar när 60-sekunderstimern går ut eller när en spelares hälsa tar slut. Den första spelaren som vinner två rundor är segraren. Höga poäng kan ge belöningar som Overworld-karttokens och Pixel Tusk Showcase-dekorationer.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button