CS 2CS 2 Nyheter

Eternal Fire drabbar samman med Natus Vincere i PGL Major Copenhagen 2024:s tredje kvartsfinalmatch

PGL Major Copenhagen 2024 hettar till när vi närmar oss kvartsfinalerna, där Eternal Fire kommer att ta sig an det formidabla Natus Vincere (NAVI) i vad som lovar att bli en spännande match. Eternal Fire, de turkiska skrällarna, har imponerat stort i turneringen, men de står nu inför ett tufft test mot den oförutsägbara NAVI-truppen.

Om Natus Vincere (NAVI)

Natus Vincere, vanligen förkortat NAVI (tidigare NaVi), är en framstående ukrainsk esportorganisation baserad i Kiev, som grundades den 17 december 2009. Namnet ”Natus Vincere” är latin och betyder ”född för att vinna”. NAVI har lag och spelare som tävlar i olika spel, inklusive Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, FIFA, Brawl Stars, World of Tanks, Paladins, PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), Clash of Clans, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Mobile Legends: Bang Bang, Fortnite och VALORANT. Organisationen fick ett betydande erkännande för sina prestationer på esportarenan, särskilt dess Counter-Strike-lag, som var det första i historien att vinna tre toppturneringar – Intel Extreme Masters, Electronic Sports World Cup och World Cyber Games – under ett kalenderår. Dessutom vann deras Dota 2-lag The International 2011, vilket gjorde dem till en av de mest framgångsrika esportorganisationerna vid den tiden. NAVI är också känt för att vara den första esportklubben som vann en miljon dollar i en enda turnering, The International 2011, och har sedan dess vunnit över 100 troféer över olika speltitlar.

Hur lagen klarat sig hittills

Eternal Fires resa

Eternal Fire har varit en uppenbarelse i Köpenhamn och förtjänar titeln som det bästa turkiska Counter-Strike-laget genom tiderna. De har seglat genom öppnings- och elimineringsfaserna och vunnit överlägsna segrar mot lag som TheMongolz, paiN och till och med Paris Major-mästarna Vitaluty. Deras enda snubblar kom mot MOUZ och HEROIC, vilket lämnar utrymme för förbättringar.

Höjdpunkten för Eternal Fire var deras historiska seger över Virtus.pro, vilket gjorde dem till det första turkiska laget att nå slutspelet i en Counter-Strike Major. Under ledning av Engin ”MAJ3R” Küpeli har de visat att de har modet att gå upp mot de bästa.

Natus Vinceres prestation

Natus Vincere, 2021 års mästare i PGL Major Stockholm, har haft en berg- och dalbana i Köpenhamn. Kända för sina explosiva starter har de ibland kämpat för att behålla momentum under sina matcher. Trots detta har de lyckats vinna mot TheMongolz och G2, även om de led nederlag mot Team Spirit och Cloud9.

I en do-or-die-match mot paiN säkrade NAVI sin slutspelsplats med en övertygande seger och visade upp sin förmåga att dominera under press. Deras prestationer har varit ojämna, men deras potential att överraska förblir oförminskad.

Head-to-Head och spelarstatistik

I deras senaste head-to-head-matchning har Natus Vincere en betydande ledning över Eternal Fire, med 4-1. Denna historiska fördel kan spela en psykologisk roll i den kommande kvartsfinalen.

Topprestationer

Eternal Fires İsmailсan ”XANTARES” Dörtkardeş har varit en framstående spelare, med en kill/death skillnad på +57 och ett betyg på 1,37 över 13 kartor. Hans prestation kommer att vara avgörande för Eternal Fires chanser.

För Natus Vincere har Justinas ”jL” Lekavicius varit en nyckelspelare med en skillnad mellan dödade och dödade på +33 och ett betyg på 1,20 över 10 kartor. Hans inverkan på spelet kan vara en avgörande faktor för NAVI.

Sociala medier

Förväntningarna inför kvartsfinalen är påtagliga på sociala medier, med spelare från båda lagen som uttrycker sin spänning och fokus. Ali ”Wicadia” Haydar Yalçın från Eternal Fire och NAVI:s Aleksi ”Aleksib” Virolainen och Ivan ”iM” Mihai har varit särskilt högljudda, vilket tyder på de intensiva förberedelser som båda lagen genomgår.

Den slutliga domen

Eternal Fire går in i kvartsfinalen med oöverträffat självförtroende, men de möter ett NAVI-lag som är känt för sitt strategiska djup och sin erfarenhet. NAVI har visat sårbarhet när det gäller att behålla sitt övertag i de tidiga matcherna, men Eternal Fires momentum kan vara nyckeln till en skräll.

Det är upplagt för en fängslande match, och om Eternal Fire kan utnyttja sin nuvarande form och kapitalisera på NAVI:s misstag i mitten av matchen, kan vi bevittna en 2-1-seger för det turkiska laget. Fans runt om i världen kommer att hålla ögonen öppna när dessa två lag kämpar om en plats i semifinalen av PGL Major Copenhagen 2024.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button