Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Kotaku rapporterar om Overwatch 2-utvecklares oro över potentiell annullering av story missions

Enligt före detta Ovecrwatch 2-utvecklare finns det en oro för att det inte kommer att släppas några fler Story Missions på grund av svårigheter under utvecklingen och nyligen gjorda uppsägningar.

PvE-aspekten har mött utmaningar från början, särskilt när det gäller att införliva PvP-hjälteförmågor. För närvarande är PvE-kampanjen för Overwatch 2 i ett osäkerhetstillstånd eftersom utvecklare pekar på obeslutsamhet, negativitet och problem med ledarskap.

Enligt uttalanden från tidigare Overwatch 2-teammedlemmar har den osäkra utvecklingsprocessen, det negativa mottagandet och de senaste personalminskningarna väckt oro över framtiden för spelets PvE Story Missions.

`Den mycket efterlängtade funktionen i Overwatch 2 kanske inte har chansen att visa upp sin potential om dessa bekymmer från utvecklarna förverkligas.

Under det första tillkännagivandet av Overwatch 2 2019 var utvecklingen av dess PvE-innehåll ett viktigt fokus.

Men 2023 skrotades flera av dessa PvE-funktioner strax före lanseringen av tre Story Missions i augusti under Overwatch 2 säsong 6. Trots cliffhanger-slutet har det inte kommit några uppdateringar om möjligheten till ytterligare Story Missions sedan dess, vilket lämnar fansen i mörkret.

Enligt de senaste rapporterna har Overwatch 2:s Quick Play-läge äventyrats av ett hackningsproblem, vilket resulterade i att ett nytt tidsbegränsat evenemang kallat ”Double Trouble” gick live.

Enligt aktuella uppdateringar har det rapporterats om hackning i Overwatch 2s Quick Play-läge, vilket har lett till aktiveringen av ett tillfälligt evenemang som heter ”Double Trouble”. Detta tidsbegränsade evenemang är nu tillgängligt för spelare att delta i.

Dessutom, enligt vissa tidigare utvecklare av Overwatch 2, finns det oro för att Blizzard FPS kanske inte får några fler Story Missions.

Overwatch 2 inte mer?

Under en intervju om Overwatch 2 med Kotaku avslöjade en grupp före detta Blizzard-anställda, som valde att vara anonyma, att de tre första Story Missions inte mottogs väl av spelarna och inte gav någon betydande ekonomisk framgång. De bekräftade också att uppsägningarna på Microsoft i januari påverkade ett stort antal utvecklare som var ansvariga för att skapa evenemang, PvE-innehåll och narrativa element.

En utvecklare uppgav att om de planerar att producera mer av detta innehåll, har de precis avskedat hela teamet som arbetar med det.

Kanske finns det något annat sätt de kan göra det på, men de flesta av de personer som avskedades från Overwatch-teamet arbetade med den pelaren.

Ex-Blizzard-utvecklare

De föreslog att det kan finnas alternativa metoder för att fortsätta sådant innehåll, men de flesta av de drabbade medarbetarna var från Overwatch-teamet och arbetade med den aspekten.

Det är möjligt att berättelseuppdragen i Overwatch 2 kanske inte blir framgångsrika.

Overwatch

Overwatch is a multimedia franchise centered on a series of online multiplayer first-person shooter video games developed by Blizzard Entertainment. Overwatch was released in 2016, (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button