Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2-fans chockade när Prime Gaming-freebies försvinner

Overwatch 2-spelare är chockade och oroliga efter att spelets belöningar försvann från Amazon Prime Gamings sida. Denna förändring avslutar en långvarig affär som gav spelarna exklusiva belöningar och skinn i spelet. Utan något officiellt ord från Blizzard eller Amazon lämnas fans att spekulera i varför detta hände.

Amazon Prime-prenumeranter har älskat Prime Gaming för att ge dem gratis spel och värdefulla belöningar i spelet. Overwatch 2, en viktig titel i detta program, erbjöd fans skins och föremål med begränsad tid som gjorde spelet roligare. Fram till januari tillhandahölls dessa förmåner fortfarande. Den plötsliga frånvaron av Overwatch 2 från Prime Gaming-belöningarna antyder att detta partnerskap kan vara över.

Overwatch 2 Prime-belöningar axlade

Dexerto rapporterade först Overwatch 2: s borttagning från Amazon Prime Gaming-webbplatsen, vilket ledde till besvikelse bland fans som såg fram emot dessa månatliga belöningar. Overwatch 2: s säsong 12 kommer att lanseras i augusti, en tid som vanligtvis skulle innehålla fler Prime Gaming-erbjudanden; men nu verkar det osannolikt.

Försvinnandet av Overwatch 2-belöningar från Prime Gaming var inte en isolerad händelse. Tidigare i år klippte Amazon också banden med andra stora titlar som Destiny 2, Valorant och League of Legends.

Medan utvecklare för dessa spel informerade sina samhällen om förändringarna, har Blizzard ännu inte gjort något officiellt uttalande om Overwatch 2. Denna brist på kommunikation har ökat spekulationer och förvirring bland samhället.

Overwatch 2-spelare har tagit till sociala medier för att uttrycka sin besvikelse över det plötsliga slutet på Prime Gaming-belöningar. Många framhöll att dessa belöningar var en stor attraktion för dem.

Kommentarer på plattformar som X varierade från frustration till uppgivenhet. Vissa användare noterade att med Amazon som avbröt belöningar för andra spel var det bara en tidsfråga innan Overwatch 2 mötte samma öde.

Amazons Prime Gaming gjorde först vågor när det avslutade sitt partnerskap med Riot Games och förlorade belöningar för populära spel som Valorant och League of Legends. Detta stoppade inte bara förmånerna i spelet; det avslutade också Amazons stöd för esportsevenemangen i dessa spel. Detta beslut kändes djupt av spelgemenskapen, och nu verkar det att stoppa Overwatch 2-belöningarna vara en del av denna större plan.

Trots besvikelsen har Overwatch 2-fans fortfarande nytt innehåll att se fram emot. Spelet fortsätter att lägga till nya evenemang och uppdateringar, som Transformers crossover och det årliga Summer Games-evenemanget. Dessa funktioner ger nya kosmetika och aktiviteter, vilket ger spelarna något att njuta av.

Även om Amazon inte har gjort något officiellt tillkännagivande tror vissa att de kanske kommer att ändra hur Prime Gaming fungerar. Tidigare har de gett ut gratis spel till prenumeranter. Denna förändring kan betyda att de fokuserar mer på att ge bort hela spel istället för belöningar i spelet. Till exempel, när Fallout TV-serien kom ut, erbjöd Prime Gaming gratis kopior av Fallout-spel.

Tystnaden från Amazon och Blizzard har lett till många gissningar. Vissa spelare tror att stoppet av dessa belöningar innebär mindre stöd för Overwatch 2, medan andra ser det som en ny strategi från Amazons sida. Bristen på tydlig information har orsakat förvirring och frustration bland många prenumeranter. De kanske hade omprövat sitt medlemskap om de hade känt till dessa förändringar tidigare.

Framtiden för Prime Gaming är osäker när denna förändring äger rum. Att avsluta belöningarna för Overwatch 2 visar på en stor förändring, som möjligen antyder en ny plan för att förbättra Prime Gaming. Endast tiden kommer att visa om denna förändring gör saker bättre eller sämre för prenumeranter.

För närvarande, utan några uttalanden från Blizzard eller Amazon, får spelgemenskapen vänta. Spelare måste vänja sig vid denna nya verklighet samtidigt som de hoppas på nyheter som förklarar situationen och kanske till och med ger nya möjligheter till belöningar.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button