Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Oron ökar bland Overwatch 2-spelare när PvE-innehåll tar baksätet i den nya menyuppdateringen

Den senaste Season 9-uppdateringen för Overwatch 2 har medfört en våg av förändringar, inklusive justeringar av hjältebalansen och introduktionen av Cowboy Bebop-samarbetet.

Mitt i dessa förbättringar har ett nytt kooperativt tornförsvarsspelläge som heter Hero Mastery: Gauntlet har lagts till, vilket har lett till att fliken Uppdrag har ersatts i huvudmenyn.

Denna plötsliga ersättning har fått vissa spelare att undra över framtiden för spelare kontra miljö (PvE) innehåll i Overwatch 2.

Hero Mastery-fliken har nu ersatt Missions-fliken, PVE är döda människor

en spelare

”Med fliken Uppdrag borta från huvudmenyn verkar det som om PvE skjuts åt sidan”, kommenterade en berörd spelare.

En annan användare uttryckte liknande känslor och sa: ”Det är ett oroande tecken.”

Det faktum att ett stort antal, faktiskt en majoritet, av PvE-utvecklare släpptes före lanseringen av säsong 9 orsakar ångest bland fans som tycker om PvE-innehåll.

Vissa spelare hävdar dock att denna förändring kan vara tillfällig och kan återgå när nya PvE-uppdrag släpps.

Framtiden för PVE

Massuppsägningarna på Blizzard förstärkte osäkerheten ytterligare eftersom ett betydande antal PvE-utvecklare släpptes före lanseringen av säsong 9.

Denna avgång resulterade i lanseringen av icke-kanon Cosmic Crisis PvE-läge med många av dess skapare inte längre anställda.

Trots dessa bakslag har utvecklarna hållit fast vid att nytt PvE-innehåll är på gång och retat fans med glimtar av potentiellt innehåll redan 2023.

Det har dock gått över sju månader sedan det senaste partiet med berättelseuppdrag, vilket gör att spelare ivrigt väntar på uppdateringar om vad som är nästa för PvE i Overwatch 2.

Sammantaget förblir samhället hoppfullt att PvE kommer att fortsätta att vara en livlig aspekt av spelet, men bara tiden kommer att visa om deras oro är grundad.

Overwatch 2

Overwatch 2 is a 2022 first-person shooter game developed and published by Blizzard Entertainment. As a sequel and replacement to the 2016 hero shooter Overwatch, (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button