Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2 modifierar Pharah för en ny era

I den omfattande Overwatch 2-uppdateringen inkluderar anmärkningsvärda justeringar en ökning av hjältarnas hälsa och betydande projektilförändringar, vilket resulterar i snabbare reshastigheter och större hitboxar. Följaktligen finns det en rådande känsla att DPS-hjältar för närvarande dominerar spelet, medan tankhjältar upplever ökade svårigheter under spelandet.

”Spelet har blivit mer fokuserat på DPS, och det finns en märkbar nedgång i råläkningseffektivitet (vilket inte kommer som någon överraskning),” påpekade Reinforce, en före detta Overwatch League-proffs och analytiker. ”Hjältar som Ashe, Soldier 76 och Tracer har framstått som särskilt formidabla. Effekten av överlägsna skadedealers på ett teams prestation är mer uttalad än någonsin.

Tankspelare måste anpassa sina strategier för att motverka den aggressiva DPS-metan, med fokus på positionering runt hörn eller mål för att minimera passiv skada. Medan stridsvagnar tidigare kunde vara mer proaktiva för att säkra dödsfall, ligger tyngdpunkten nu på överlevnad och underlättande av teamframgång. Förmågan att absorbera skador genom tankning har också minskat något, vilket understryker vikten av effektiva begränsningsstrategier för starkt tankspel.”

En anmärkningsvärd förändring på andra håll var översynen av Competitive Play, som nu tillåter spelare att bilda grupper över ett bredare skicklighets- och rangspektrum. Denna justering tillåter vänner att spela tillsammans mer fritt än möjligt, en välkommen förändring för många spelare som vill njuta av spelet med sina kamrater.

Låt oss ta en titt på vad som är nytt med denna ikoniska hjälte.

Tidigare förlitade hon sig mycket på sitt partnerskap med Mercy för överlevnad och rörlighet, men den senaste uppdateringen syftar till att göra Pharah mer självförsörjande.

Den ger nu mindre skada men slår tillbaka fiender när den används, vilket ger Pharah mer mångsidighet i olika situationer.

Pharah omarbetad för mer självförsörjning

I den senaste uppdateringen av Overwatch 2 kom säsong 9 med en stor omarbetning för Pharah, vilket gjorde henne mer oberoende av Mercy.

Jet Dash-förmåga

Introduktionen av Pharahs nya Jet Dash-förmåga är en av de mest anmärkningsvärda justeringarna, som gör att hon kan undvika fiendens attacker och manövrera mer effektivt runt slagfältet.

Detta instrumentbräda kan aktiveras i luften eller på marken, vilket avsevärt ökar hennes horisontella rörlighet.

Projektilstorlek och hastighetsförbättring

En annan betydande förändring är förbättringen av Pharahs raketprojektiler i storlek och hastighet, vilket gör dem mer effektiva mot fiender på avstånd.

Den explosiva radien på hennes raketer har reducerats något för att upprätthålla jämvikt.

Dessutom har nedkylningen för Pharahs Hover Jets-förmåga minskat, vilket minskar hennes tid på marken och ökar hennes sändningstid.

Ändringar av hälsa och bränsleförbrukning

Pharahs hälsopool har höjts något från 200 till 250, samtidigt som bränsleförbrukningen har justerats för att underlätta ett smidigare flygunderhåll.

Omdesignad Concussive Blast Ability

Concussive Blast-förmågan för Pharah har designats om och förvandlat den till ett viktigt verktyg för publikkontroll istället för bara ett offensivt drag.

Den ger nu mindre skada men slår fiender tillbaka när den används, vilket utökar hennes mångsidighet i olika situationer.

Repulsor Beam

Slutligen har Pharah fått en ny sekundär eldförmåga som kallas Repulsor Beam, som avfyrar en smal energistråle som trycker bort fiender från henne.

Detta kan vara användbart för att rensa chokepoints eller trycka bort fiender från strategiska positioner.

Overwatch 2 Säsong 9 uppdaterar Pharahs förmågor avsevärt, vilket ökar hennes anpassningsförmåga.

GameFans Unite kommer att tillhandahålla uppdateringar om detta ämne och andra spelnyheter.

I den senaste versionen av Overwatch 2, förde säsong 9 med sig en omfattande förnyelse av Pharahs spelmekanik.

Overwatch (video game)

Overwatch was a 2016 team-based multiplayer first-person shooter game by Blizzard Entertainment. The game was first released for PlayStation 4, Windows, (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button