League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Team Heretics skakar om listan innan LEC Spring Split

League of Legends European Championship närmar sig med stormsteg, och konkurrensen mellan lagen om slutspelsplatser blir allt hårdare.

Med tio lag som tävlar om en plats i en av årets mest betydelsefulla LoL-evenemang, har Team Heretics gjort ett oväntat tillkännagivande av listan.

Team Heretics tillkännagav ett byte av listan före LEC Spring Split 2024, genom att bänka Perkz på mid-laner och ersätta honom med Zwyroo. Laget tillkännagav också ankomsten av supportspelaren Adrian ”Trymbi” Trybus, som ersatte Norman ”Kaiser” Kaiser efter vintersplittringen.

Team Heretics bekräftade dessa förändringar den 5 mars via en videouppdatering till sina fans. Denna omläggning av listan har skapat en bred diskussion inom e-sportsgemenskapen, där fans och analytiker analyserar dess potentiella inverkan.

Den tidigare LEC-castaren Marc ”Caedrel” Lamont delade med sig av sina tankar om det kontroversiella draget. Perkz tjänstgöring med Heretics var kort, varade bara en del, och hans avgång har lämnat många ifrågasättande om denna förändring kommer att förbättra lagets prestation.

Perkz prestanda under pari med 2,7 KDA och svag statistik i början av spelet väckte frågor om Heretics spellistor. Trots närvaron av en stjärnspelare slutade Heretics på sjunde plats i grundserien med ett rekord på 4-5 under Winter Split. Deras slutspel slutade tidigt, då de förlorade mot Team BDS och SK Gaming.

Ny början för Team Heretics

I en djärv strategisk manöver för resten av LEC Spring Split har Team Heretics valt en uppfräschning. Artur ”Zwyroo” Trojan, en 25-åring med betydande yrkeserfarenhet utanför LEC, har höjts till startpositionen på mittbanan och ersatt veteranspelaren Luka ”Perkz.”

Även om Zwyroo är ny på LEC-scenen, tar han med sig en mängd erfarenhet till bordet och går med i ett lag med etablerade spelare. Hans debut är efterlängtad av både fans och analytiker. Dessutom har Heretics stärkt sin supportroll genom att ta in Adrian ”Trymbi” Trybus, en rutinerad LoL-veteran, som ersättning för Kaiser.

Team Heretics kommande sammandrabbning mot Team Vitality den 9 mars är ett avgörande ögonblick för att mäta effektiviteten av deras förnyade laguppställning och strategiska justeringar.


Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button