League of LegendsLeague of Legends Guider

Tier List Jungle Champions i hög Elo i patch 14.11

I hög Elo är djungelrollen avgörande, och att välja rätt mästare kan avsevärt påverka ditt lags framgång. För närvarande är Nidalee, Kindred, Bel’Veth, Kha’Zix, Rek’Sai och Karthus utbredda i S-Tier för djungelmästare. Dessa mästare har visat stark prestanda och mångsidighet i högt Elo-spel.

I slutändan bör valet av djungelmästare anpassas till din spelstil, lagkomposition och den aktuella metan. Att experimentera med olika mästare och anpassa sig till den ständigt föränderliga dynamiken i höga Elo-spel kan hjälpa till att höja ditt spel och bidra till ditt lags framgång.

S-Tier Jungle Champions i hög Elo

Du bör hålla ett öga på Nidalee, Kindred, Bel’Veth, Kha’Zix och Taliyah i höga Elo-matcher eftersom de anses vara S-Tier djungelmästare.

Dessa mästare har potential att dominera djungeln och påverka spelet avsevärt med sina unika förmågor och spelstilar.

Var noga med att behärska dessa mästare för att hålla dig framme i den konkurrenskraftiga höga Elo-miljön.

Nidalee

Nidalee anses vara ett starkt val i djungelrollen för High Elo-spel på grund av hennes rörlighet och burst-skadepotential. Hennes Hunt-passiv och Pounce-förmåga ger henne förmågan att röra sig snabbt över kartan, vilket gör att hon kan invadera fiendens djungel, säkra mål och gankbanor effektivt.

Hennes Javelin Toss-förmåga, som kan orsaka betydande skador när den kastas från avstånd, gör henne till ett hot i skärmytslingar och lagstrider. Nidalees omvandling mellan mänsklig och pumaform ger henne mångsidighet i strid, vilket gör att hon kan poke långt ifrån och delta i närstrid med sina pumaförmågor.

Kindred

Kindred är en mästare som är känd för sin styrka och anpassningsförmåga i High Elo-spel, särskilt i djungelpositionen. Deras passiva förmåga, Mark of the Kindred, introducerar ett strategiskt element genom att kräva att spelare riktar sig till specifika fiender för kraftökningar.

Kindreds kit möjliggör effektiv kiting med Dance of Arrows och slagkraftig burstskada genom Mounting Dread, vilket gör dem formidabla i skärmytslingar. Lamb’s Respite, deras ultimata förmåga, erbjuder avgörande nytta i lagstrider, vilket potentiellt kan vända tidvattnet när det används strategiskt.

Bel’Veth

Bel’Veth betraktas som en S-Tier djungelmästare i High Elo-matcher på grund av deras väl avrundade kit som möjliggör mångsidiga spelstilar. De har hög rörlighet och förmåga att kontrollera folkmassan, vilket gör dem effektiva vid ganking-banor och säkra mål.

Dessutom bidrar Bel’Veths effektiva lägerrensning och upprätthållande i djungeln till deras förmåga att utöva tryck över hela kartan. Deras skalningspotential i det sena spelet säkerställer fortsatt relevans när matcherna fortskrider.

Med en kombination av burstskador och ihållande DPS är Bel’Veth ett föredraget val för skickliga djunglare som syftar till att ha en betydande inverkan på spelet.

Kha’Zix

Kha’Zix är en potent djungelmästare i High Elo-matcher, känd för sina mördande förmågor. Hans skicklighetsuppsättning gör att han effektivt kan isolera och eliminera mål, vilket gör honom till ett betydande hot i djungeln.

Genom att utveckla sina förmågor strategiskt när spelet fortskrider kan spelare anpassa sig till olika scenarier, vilket ökar deras inverkan på spelet. I High Elo är Kha’Zix skicklig på att dra nytta av ledningar och använder sin burstskada och rörlighet för att kontrollera mål.

Det är viktigt att dra nytta av isolerade mål för att maximera skadeutgången och säkra dödar.

Taliyah

Taliyah betraktas som ett starkt val för höga Elo-djunglar på grund av hennes unika kombination av folkmängdskontroll och burst-skadeförmåga. Hennes Seismic Shove och Unraveled Earth-färdigheter kan störa fiendens rörelser och underlätta att sätta upp dödar för laget.

Taliyahs förmåga att röra sig snabbt över kartan med Weaver’s Wall förbättrar hennes gankingpotential och möjliggör strategisk kartkontroll, vilket möjliggör överraskningsattacker på motståndare och säkrar mål. Under lagstrider kan hennes AoE-skada (Area of Effect) från Threaded Volley spela en avgörande roll för att förändra resultatet till förmån för hennes lag, särskilt när det samordnas med hennes slagkraftiga ultimata, Weaver’s Wall.

Skarner

Skarner anses vara ett starkt djungelval i hög Elo på grund av hans väl avrundade kit som erbjuder tankiness, crowd control och objektiv kontrollfunktioner. Hans Q-förmåga, Crystal Slash, gör att han effektivt kan rensa djungelläger och hantera konsekventa skador i lagstrider.

E-förmågan, Fracture, ger Skarner sustain och poke, vilket gör honom till en utmanande motståndare för fiendens djungler. Hans ultimata, Impale, är ett värdefullt verktyg för att fånga ut viktiga mål och säkra dödar, särskilt i samordnade matcher med hög Elo.

Skarners passiva, Crystal Spires, förbättrar hans rörelsehastighet och attackhastighet nära dessa strukturer, vilket gör det möjligt för honom att kontrollera viktiga områden på kartan och säkra mål effektivt.

Viego

Viego är erkänd som ett starkt val i djungelspel med hög Elo på grund av hans mångsidiga kit och bärpotential. Hans unika förmåga att besitta fiendens mästare efter deras död lägger till ett strategiskt element i lagstrider.

Viego utmärker sig i duellering och har god hållbarhet, vilket gör honom till ett hot i djungeln för att utmanövrera motståndare och säkra mål effektivt.

Hans anpassningsförmåga i olika lagkompositioner cementerar ytterligare hans position som en djungelmästare i toppnivå i hög Elo.

Oavsett om han spelar aggressivt eller ger stöd, erbjuder Viego en väl avrundad spelstil som kan bidra till framgång i konkurrenskraftigt djungelspel med hög Elo.

Rek’Sai

Rek’Sai är ett framträdande val i djungeln med hög Elo på grund av hennes starka tidiga spelnärvaro och förmåga att kontrollera kartan effektivt. Hennes Tremor Sense-färdighet gör det möjligt för spelare att spåra fiendens rörelser med precision, vilket underlättar väl genomförda ganks och counter-ganks.

Rek’Sais kit erbjuder mångsidighet, vilket gör det möjligt för spelare att anpassa sig till olika scenarier genom att engagera sig i hennes begravda förmåga eller använda tunnlar för snabb navigering över kartan. Hennes effektiva rensningshastighet hjälper till att säkra mål och upprätthålla en guldfördel.

Skickliga spelare kan påverka spelets tempo genom att kontrollera visionen och manipulera fiendens positionering.

Karthus

Karthus är ett framträdande val i djungeln med hög Elo på grund av sin distinkta spelstil och effektfulla förmågor. Skickliga spelare kan utnyttja Karthus starka AoE-skada och globala närvaro för att påverka lagstrider och säkra mål effektivt.

Hans Q-förmåga, Lay Waste, erbjuder pålitlig skadeutgång, särskilt när man riktar sig till isolerade fiender. Dessutom hjälper Karthus E-förmåga, Defile, till att rensa läger snabbt och upprätthålla under engagemang.

Den utmärkande egenskapen hos Karthus är hans ultimata, Requiem, som kan påverka strider över kartan avsevärt med sin betydande skadepotential.

A-Tier Jungle Champions i hög Elo

I djungelmatcher med hög elo gynnas A-Tier-mästare som Master Yi, Zac, Lillia, Graves, Fiddlesticks, Shaco, Hecarim, Rengar, Rumble, Lee Sin, Gragas, Udyr, Ivern, Brand, Diana, Ekko, Volibear och Xin Zhao ofta för deras starka prestanda över olika aspekter av spelet.

Master Yi sticker ut för sin skalning och duellförmåga, vilket gör honom till ett potent hot i slutet av spelet. Zac och Lillia utmärker sig för att ge publikkontroll och AoE-skador under lagstrider.

Graves erbjuder en unik spelstil med avståndsattacker och sprängskador, medan Fiddlesticks kan störa strider med skrämmande ultimat.

Hecarims hastighet och initieringspotential gör honom till ett pålitligt val för engagerande slagsmål, medan Rengar specialiserar sig på att snabbt eliminera viktiga mål.

Oavsett om spelare föredrar mångsidigheten hos Lee Sin eller Gragas störande natur, erbjuder dessa A-Tier djungelmästare en mångsidig uppsättning alternativ för att tillgodose olika spelstilar i höga elo-matcher.

B-Tier djungelmästare i hög Elo

B-Tier djungelmästare i hög elo erbjuder distinkta styrkor och spelstilar, även om de inte är lika vanliga som A-Tier-val.

Några exempel på B-Tier djungelmästare inkluderar Poppy, Warwick, Talon, Vi, Olaf, Morgana, Kayn, Elise, Jarvan IV, Nocturne, Nunu & Willump, Maokai, Rammus, Briar, Wukong och Evelynn. Även om dessa mästare kanske inte sitter högst upp på tierlistan, har de anmärkningsvärda attribut som kan påverka spel effektivt.

Poppy, känd för sina folkmassakontrollförmågor och hållbarhet, utmärker sig för att störa lagstrider. Warwick sticker ut för sin hållbarhet och duellförmåga, vilket gör honom till ett pålitligt val för skärmytslingar och säkra mål. Talon ger betydande burstskador och rörlighet till djungeln, vilket möjliggör snabba mord och kartkontroll.

Varje B-Tier djungelmästare erbjuder unika styrkor som kan användas strategiskt i matcher med hög elo för att bidra till segrar.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button