eSportseSports Nyheter

TEKKZ och Mati tar sig an ePremier League-finalen

Man City Esports FC-duon toppade briljant grupp A i tävlingen och var obesegrade i gruppspelet. De besegrade Chelsea, West Ham, Burnley och Everton och samlade ihop en imponerande målskillnad på 26 mål.

Tekkz och Mati kommer att fortsätta sin spelstrategi i de kommande etapperna, med Tekkz på Xbox och Mati på PlayStation. Deras poäng kommer att slås samman för en total räkning. Men när de kliver in på scenen i London är insatserna högre – en enda förlust innebär slutet på vår ePremier League-resa.

Esports-duo siktar på seger i ePremier League-finalen

City Esports-paret är ivriga att visa frukterna av sin intensiva träning under de senaste månaderna, när de självsäkert tar sig an ePremier League Finals knockout-fas.

Spänningen är hög när Mati förbereder sig för ePremier League-finalen. Både han och Donovan Tekkz Hunt gjorde bra ifrån sig i gruppspelet.

De förstår dock att det kommer att bli mer utmanande att gå vidare. Med utslagsrundor är ständig förbättring spelets namn.

Förberedelserna har varit omfattande. Dessa två tävlande investerade ungefär två månader i noggrant grundarbete, med början med tre till fyra timmars träning dagligen och gradvis upptrappning till fem eller sex intensiva timmar när tävlingen närmade sig.

Mati har arbetat hårt för att vässa sitt spel, med fokus på både attack- och försvarsstrategier. Genom konsekvent och fokuserad träning anser han att han har blivit en bättre spelare. Han vet dock att det finns utmanande rivaler och oförutsägbara hinder framför honom i tävlingen.

I gruppspelet fanns det utrymme för misstag och chanser att studsa tillbaka. Men finalen är en annan historia – nu är det vinna eller försvinna som gäller. Men under all denna press är Mati och Tekkz starka och beredda att ta sig an alla utmaningar.

Matis färdigheter inför finalen har förbättrats genom coachning av Man City Esports coach Edu Castellano. Tillsammans siktar de på att vinna ännu en gång.

Castellano är mycket självsäker, tack vare Matis märkbara spelförbättringar. Han tror att Matis framgångsrika stil handlar om kontroll.

De insåg att de rörde sig för snabbt i gruppspelet. För att ta itu med detta planerar de att ta mer kontroll över spelet och är beredda att ta itu med eventuella svårigheter att behålla kontrollen.

Om Mati och Castellano tar hem ePremier League-titeln skulle det vara en enorm bedrift. Att vinna två olika ligor i rad, inklusive förra årets eLaLiga, är trots allt ingen liten bedrift.

Matis första säsong i den engelska ligan har varit imponerande, och att ha en ePremier League-mästare, Tekkz, vid sin sida har utan tvekan hjälpt till. Tekkz, som vann den första ePremier League 2019, är ambitiös och försöker sätta rekord genom att bli det första proffset att vinna turneringen två gånger.

Tekkz siktar på förbättring inför avgörande match

Trots sitt imponerande obesegrade rekord i gruppspelet känner Tekkz sig förvånansvärt nog inte extra självsäker inför den kommande söndagsmatchen. Han tycker att han har underpresterat personligen och planerar att förbättra sig till utslagsomgångarna. Målet är att skapa förutsättningar för Mati att behålla ledningen genom hela matchen.

Tekkz har tränat hårt och fokuserat på olika spelaspekter som anfall, försvar och fasta situationer. Han är särskilt hoppfull om att hans fokus på fasta situationer kommer att löna sig med framgångsrika hörnor i helgen.

Tekkz och Mati är mer fokuserade på sina prestationer än på vilka deras motståndare kan tänkas vara. Tekkz tror starkt på att deras framgång hänger på hur bra de spelar i matchen.

Tekkz är hoppfull och exalterad över att vinna mästerskapen, särskilt eftersom hans senaste seger var före pandemin. Både han och Mati inser betydelsen av denna seger för dem och även för staden.

Han inser också den ökade förväntan på att de ska vinna denna final, eftersom det är deras enda chans att komma med i världscupen. Trots den intensiva konkurrensen är han fortsatt positiv och ser fram emot hur det ska gå.


Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button