eSportseSports Nyheter

Valorant Uppdatering 8.05 Översikt: Introduktion av Agent 25 Clove, tillsammans med olika felkorrigeringar och ytterligare uppdateringar

Riot Games fortsätter att utveckla det taktiska skjutlandskapet med den senaste uppdateringen till Valorant. Patch 8.05, som är inställd på att gå live i alla regioner senast tisdagen den 26 mars, introducerar en mängd förändringar och nytt innehåll, med tillägg av den senaste Controller Agent, Clove. Den här uppdateringen ger inte bara ett nytt ansikte till agentlistan utan tar också upp flera spelsystem, premiärläget och sociala interaktioner i spelet.

Om Valorant

Valorant är ett gratis, teambaserat och taktiskt hjältespel i förstaperson som utvecklats och publicerats av Riot Games och utspelar sig i en nära framtid. Spelarna antar rollerna som ”agenter” med unika förmågor och deltar i matcher där ett lag attackerar och det andra försvarar. Spelet lägger stor vikt vid strategiskt spelande, exakt pistolspel och användning av karaktärsspecifika förmågor.

Uppdateringar av agenter: Clove ansluter sig till Fray

Höjdpunkten i Valorant Patch 8.05 är utan tvekan introduktionen av Clove, den skotska kontrollanten vars förmågor är utformade för att manipulera slagfältet och ge strategiska fördelar för sitt team. Clove’s kit innehåller:

  • Ruse (E): Clove kan postumt bestämma platser för sina synblockerande moln och se till att hennes inverkan känns även bortom graven.
  • Meddle (Q): Ett fragment av odödlighetsessens som försvagar fiender efter en kort fördröjning, vilket hindrar deras stridsförmåga.
  • Pick-me-up (C): Clove kan absorbera livskraften från fallna fiender som hon har skadat eller dödat, vilket ger henne brådska och tillfällig hälsa.
  • Not Dead Yet (X): En återupplivningsförmåga som ger Clove en andra chans i rundan, förutsatt att hon kan säkra ett dödande eller skadande assist inom en begränsad tid.

Premier-uppdateringar: Förbättrad säkerhet och livskvalitet

I ett försök att förbättra tävlingsupplevelsen har Riot implementerat en cooldown-period mellan verifieringsförsök av telefonnummer. Denna åtgärd syftar till att förbättra kontosäkerheten och upprätthålla integriteten i tävlingsspel. Spelare som stöter på problem med telefonverifiering uppmanas att kontakta Player Support för hjälp.

Sociala uppdateringar: Tydligare röstindikatorer

Kommunikation är nyckeln i Valorant, och Patch 8.05 innehåller uppdateringar av röstindikatorer för att göra kommunikationen i spelet mer intuitiv. Spelare kommer nu att ha en tydligare förståelse för vem som talar, vem som är dämpad och vem som är frånkopplad från röstchatt. Röstikonen har uppdaterats för att återspegla dessa statusar, med tydliga indikatorer för teamröstaktivitet och partyröst.

Buggfixar: En mer stabil upplevelse

Riot Games har åtgärdat flera buggar för att säkerställa en smidigare spelupplevelse:

  • Agent: En fix har implementerats för ett problem där Isos Kill Contract (X) cover walls inte skulle visas för spelare med instabila nätverksanslutningar.
  • Gameplay Systems: Fullt stöd för surroundljudformat med flera högtalare, som 5.1 och 7.1, har lagts till, vilket förbättrar ljudupplevelsen för spelare med kompatibla inställningar.
  • Premier: Referenser till den nu obsoleta tidsfristen för att skapa lag har tagits bort från schemat, och kö-knappen visar nu rätt felmeddelande för spelare som har nått sin veckovisa matchgräns.

Valorants Patch 8.05 lovar att vara en betydande uppdatering som kommer att påverka spel, strategi och spelarinteraktion. Fans som är angelägna om att behärska Clove’s förmågor kan se fram emot att lappen går live och kan hitta en komplett guide om att dominera som Valorants nyaste Controller på ESTNN. Håll ögonen öppna för mer Valorant-innehåll och uppdateringar när Riot Games fortsätter att förfina och utöka denna konkurrenskraftiga shooter.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button