League of LegendsLeague of Legends Guider

Tier List för Mid Champions i Low Elo i League of Legends för patch 14.10

När du strävar efter att utmärka dig i matcher med låg elo som en mid laner i League of Legends är det avgörande att välja de mest effektiva mästarna. För att navigera i det konkurrenskraftiga landskapet och optimera din prestanda är det viktigt att förstå nivålistan för mellanmästare.

Att veta vilka mästare som för närvarande är gynnade och vilka som kan kämpa kan påverka din framgång på Rift avsevärt. Att göra informerade val baserat på styrkorna och svagheterna hos varje mästare är nyckeln till att maximera din potential i mittfältet.

OP-Tier Mid-laners för låg Elo

Om du letar efter mästare som kan dominera mittfältet i låg Elo, överväga Brand, Malzahar, Akali, Akshan och Irelia.

Dessa mästare har starka kit och kan bära spel med sin sprängskada och spelpotential.

Ge dem ett försök att se hur de kan höja ditt spel i mittfältet.

Brand

Brand är en potent mid-laner i låga Elo-spel, känd för sin höga burst-skada och crowd control-funktioner. Hans passiva, Blaze, tillfogar ytterligare skador över tiden, vilket ger en fördel i affärer under laningfasen. Brands ultimata förmåga, Pyroclasm, kan förstöra fiendens lag, särskilt när de är grupperade tillsammans.

Hans effektförtrollningar, som Pillar of Flame och Conflagration, utmärker sig för att våga rensa och trakassera motståndare samtidigt. Brands kit är relativt lätt att förstå, vilket gör honom till ett pålitligt val för spelare som vill utvecklas i låga Elo-rankningar.

Malzahar

Malzahar anses vara en potent mästare i mitten av banan för spelare i lägre Elo-fästen på grund av hans potenta folkmassakontrollförmågor och höga skador på ett mål. Hans kit är centrerat kring hans Voidlings, som erbjuder konsekvent skada och banpress.

I miljöer där lagarbete och samordning kan saknas kan Malzahars ultimata förmåga, Nether Grasp, effektivt isolera och eliminera viktiga mål, vilket potentiellt kan vända tidvattnet för lagstrider till ditt lags fördel. Dessutom ger hans passiva förmåga, Void Shift, honom en sköld när han absorberar betydande skador, vilket förbättrar hans hållbarhet under skärmytslingar.

Med enkel mekanik fungerar Malzahar som ett pålitligt val för lägre Elo-spelare som strävar efter att utmärka sig i mittfältet med pålitlig folkmängdskontroll och sprängskador, vilket gör honom till ett framträdande val i denna nivåista.

Akali

Akali anses vara ett starkt val för mittfält i låga Elo-spel på grund av hennes höga rörlighet och sprängpotential. Hennes förmåga att snabbt navigera i slagsmål med hennes hölje och streck kan vara fördelaktigt i situationer där positioneringen inte är optimal.

Akalis sprängskador kan fånga motståndare på vakt, särskilt squishy mål, vilket leder till snabba elimineringar. Genom att behärska hennes kombinationer kan spelare effektivt pressa fiender och potentiellt snöboll spelet till deras fördel.

Akshan

Akshan betraktas ofta som ett starkt val i matchningar med låg Elo i mitten av banan på grund av hans unika blandning av nytta och skada. Hans förmåga att återuppliva sig själv eller allierade kan påverka lagstrider avsevärt genom att vända tidvattnet till din fördel.

Akshans mångsidiga kit gör det möjligt för honom att effektivt mörda squishy-mål med sin gripkrok och smyg, vilket gör honom till en utmanande motståndare att möta. Dessutom ger hans passiva förmåga att få extra guld för att eliminera fiender en fördel i det tidiga spelet, vilket möjliggör potentiell snöboll och förmågan att bära laget till seger.

Akshans spelstil är skräddarsydd för aggressiva spel och strategisk positionering, vilket gör honom till ett lämpligt val för spelare som vill klättra i rankningarna i låg Elo genom att utnyttja sina styrkor och dra nytta av motståndarnas misstag.

Irelia

Irelia är ett starkt val i mittfältet och har för närvarande en framträdande position i OP-Tier för spelare som vill klättra i rankningen i låg Elo.

Hennes kit erbjuder mångsidighet, vilket gör det möjligt för spelare att spela ut motståndare effektivt, särskilt i den snabba miljön i spel med lägre skicklighetsnivå.

Med sin förmåga att snabbt röra sig runt slagfältet och tillämpa bedövningar på flera fiender kan Irelia snabbt flytta momentumet i skärmytslingar till sitt lags fördel.


Hennes höga skadeutgång och rörlighet gör henne till ett betydande hot mot motståndare som underskattar hennes kapacitet.

Vex

I matcher med låg Elo i League of Legends anses Vex vara ett starkt val bland mästarna i mitten av banan. Hennes kit erbjuder folkmassakontrollförmågor och sprängskador, vilket gör henne till en utmanande motståndare för spelare i lägre led. Vex ultimata, Shadow Surge, gör det möjligt för henne att påverka lagstrider avsevärt, vilket potentiellt kan förändra resultatet till ditt lags fördel.

Med sin förmåga att poke från avstånd med Mistral Bolt och hennes överlevnad genom Personal Space presenterar Vex en mångsidig uppsättning färdigheter för att kontrollera mittfältet. I miljöer där samordning kan saknas gör Vex enkla mekanik henne till ett pålitligt val för att bära spel. Genom att behärska hennes förmågor och positionering kan spelare förbättra sin rang och uppnå segrar effektivt.

Lux

När man överväger mästare i mitten av banan för matcher med låg Elo i League of Legends, framstår Lux som ett starkt alternativ. Känd för sin burstskada och kapacitet för kontroll av folkmassan spelar Lux en viktig roll i lagstrider. Hennes förmågor, inklusive Light Binding och Final Spark, gör att hon kan hantera skador från ett säkert avstånd och fånga motståndare på vakt.

Luxs Prismatic Barrier förbättrar hennes användbarhet ytterligare genom att tillhandahålla sköldar för sig själv och sina allierade, vilket ökar överlevnaden i skärmytslingar.

Genom att bemästra Lux skicklighetsskott kan spelare ha en betydande inverkan på spelresultaten i matcher med låg Elo, dominera mittfältet och potentiellt leda sitt lag till seger.

Ahri

Ahri anses vara en stark mid-lane-mästare i League of Legends på grund av hennes charm, rörlighet och burst-potential. Spelare i matcher med låg Elo föredrar henne ofta för hennes mångsidighet, vilket möjliggör både aggressiva spel och säker positionering.

Ahris charmförmåga och burstskador gör henne till ett hot i soloengagemang, vilket kan vara fördelaktigt i spel med lägre skicklighetsnivå där individuell skicklighet är betydande. Dessutom ger hennes Spirit Rush-förmåga henne utmärkt rörlighet för att roaming till andra banor, vilket hjälper till att säkra fördelar för sitt lag.

Xerath

Att behärska Xeraths långdistansförmågor och exakta skicklighetsskott är avgörande för framgång i mittfältet i matcher med låg Elo. Xeraths kit gör det möjligt för honom att effektivt poke fiender på avstånd, vilket möjliggör kontroll över spelets tempo och utöva press på motsatta laners.

Q-förmågan, Arcanopulse, fungerar som ett säkert pokingverktyg med sin långa räckvidd.

Dessutom kan W-förmågan, Eye of Destruction, användas för att sakta ner och skada fiender inom dess effektområde. Använd E-förmågan, Shocking Orb, för att säkra dödar eller ge folkmassan kontroll för ditt team med sin pålitliga stun.

Slutligen är Xeraths ultimata, Rite of the Arcane, ett kraftfullt verktyg för att hantera betydande skador över kartan och svänga lagstrider till din fördel.

S-Tier Mid-laners för låg Elo

I spel med låg Elo anses vissa mid-laners som Viktor, Cassiopeia, Veigar, Diana, Twisted Fate, Malphite och Anivia vara S-Tier-val på grund av deras starka inverkan i matcher.

Viktor utmärker sig i vågklarhet och sprängskador, vilket gör honom effektiv i att kontrollera lagstrider. Cassiopeias ihållande skada och förmåga att kontrollera folkmassan kan förändra stridens momentum. Veigar’s skalningspotential och förmåga att eliminera squishy mål med sin ultimata utgör ett betydande hot.

Dianas dykförmåga och sprängskador gör att hon kan ta ner nyckelfiender och störa fiendens lag. Twisted Fates globala närvaro och plockpotential erbjuder kartkontroll och avgörande fördelar i skärmytslingar. Malphites initieringspotential och hållbarhet gör honom till ett pålitligt engagemangsalternativ i lagstrider.

Anivias zonverktyg och crowd control ger effektiv områdesförnekelse och objektiv kontroll. Att behärska dessa mästare kan förbättra din inverkan i matcher med låg Elo genom strategiskt spel och effektivt utnyttjande av deras styrkor.

A-Tier Mid-laners för låg Elo

I riket av A-Tier mid-laners som är lämpliga för låg Elo, Syndra, Galio, Annie, Morgana, Kassadin, Vel’Koz, Ekko, Swain, Naafiri, Lissandra, Pantheon, Fizz, Neeko, Sylas, Gragas och Viego sticker ut med en rad styrkor som kan påverka spelet positivt.

Syndra utmärker sig för att spränga ner fiender på avstånd, medan Galio erbjuder en blandning av hållbarhet och effektfull folkmängdskontroll. Annies okomplicerade mekanik och potenta burstskador gör henne till ett solidt val. Morgana ger folkmassakontroll och stavsköldverktyg till bordet, Kassadin skalar till ett formidabelt hot mot sent spel, och Vel’Kozs sanna skada och poke-förmågor ger strategiskt djup.

Ekkos rörlighet och burstpotential, Swains hållbarhet och lagkampsnärvaro och Naafiris roamingförmåga erbjuder mångsidighet. Lissandra tillhandahåller publikkontroll och initieringsverktyg, Pantheon dominerar det tidiga spelet, Fizz utmärker sig som en mördare och Neeko ger bedrägliga spel till fältet. Sylas unika ultimata stöldmekaniker, Gragas folkmängdskontroll och tankiness och Viegos anpassningsbara kit berikar ytterligare den mångsidiga poolen av A-Tier mid-laners för låg Elo.

B-Tier Mid-laners för låg Elo

När man överväger B-Tier mid-laners som är lämpliga för låg Elo, erbjuder Aurelian Sol, Ziggs, Ryze, Taliyah, Jayce, Lucian, Talon och Zoe en rad olika spelstilar och strategiska alternativ.
Aurelian Sols unika himmelska spel möjliggör stark roamingpotential och områdeskontroll, vilket kan påverka andra banor effektivt.

Ziggs specialiserar sig på långdistanspoke och vågklarering, vilket gör honom till ett pålitligt val för att kontrollera mål och belägra torn.

Ryze, även om det kräver mekanisk skicklighet, levererar hög burstskada och split-pushing-funktioner.

Taliyahs zonkontroll med sin arbetade mark och ultimata kan påverka lagstrider avsevärt.

Jayce ger mångsidighet med rangordnad poke och melee burst, och anpassar sig väl till olika scenarier.

Lucians smidighet och blandade skadeutgång gör honom till ett flexibelt val.
Talons lönnmördarspelstil utmärker sig för att fånga fiender på vakt och snöbolla spelet.

Zoes förmåga att plocka bort fiender på avstånd och kontrollera rymden genom sin bubbla och portaler kan svänga stridsresultaten.

Att experimentera med dessa B-Tier mid-laners kan hjälpa spelare att upptäcka sin föredragna spelstil och gå vidare i leden i låg Elo.

C-Tier Mid-laners för låg Elo

När man överväger C-tier mid-laners som är lämpliga för Low Elo i League of Legends, är det viktigt att utforska mästare som erbjuder en balans mellan styrkor och svagheter.


Qiyana, känd för sin mångsidighet och höga skicklighetstak, kanske inte är det mest förlåtande valet för nybörjare på grund av komplexiteten i hennes kit.

Hwei, ett nischval, saknar konsekvent påverkan i bärande spel, vilket kan vara utmanande i lägre led där individuell prestation spelar en viktig roll.

Tristana, trots sin starka skalning i slutet av spelet och torntagningsförmåga, står inför svårigheter i mitten av spelet och är sårbar för mördare, vilket kräver noggrann positionering och kartmedvetenhet.

Vladimir, en sustain-tung mage, kan vara ett genomförbart alternativ om spelare kan navigera i den tidiga laningfasen och utnyttja hans lagkampspotential effektivt.

Även om dessa mästare har sina styrkor är det viktigt att notera att de kanske inte är de mest optimala valen för att klättra ut ur Low Elo. Deras specifika spelstilar eller svagheter kan utnyttjas av mer erfarna motståndare, vilket potentiellt hindrar framsteg i rankade spel.

D-Tier Mid-laners för låg Elo

Denna nivå består av mästare som Ezreal, Orianna, LeBlanc, Katarina, Azir, Corki, Zed, Yone och Yasuo. Medan dessa mästare har starka förmågor i skickliga händer eller i högre led, står de inför utmaningar i lägre Elos på grund av deras krävande färdighetstak eller beroende av mekanisk skicklighet.

Till exempel förlitar sig Ezreal på exakta skicklighetsskott för att optimera sin skadeutgång, vilket gör honom mindre förlåtande för mindre erfarna spelare. På samma sätt kräver mästare som LeBlanc och Zed snabbt beslutsfattande och exakt utförande för att effektivt eliminera mål, vilket utgör svårigheter för individer som fortfarande förstår spelets grunder.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button