League of LegendsLeague of Legends Guider

Tier List för Jungle Champions i Low Elo i League of Legends in patch 14.10

Att navigera i djungeln i League of Legends kan vara en utmanande uppgift, särskilt när man siktar på att klättra i rankningarna i låg elo. Att förstå kapaciteten hos olika djungelmästare är avgörande för att säkra segrar på Rift.

För att hjälpa dig i denna strävan, låt oss fördjupa oss i nivåistan för djungelmästare i låg elo och markera några mindre kända val som kan höja ditt spel.


Det är viktigt att notera att mästarens skicklighet och personliga spelstil också spelar en viktig roll för att bestämma framgång i djungeln.

#OP-Tier Junglers för låg Elo

Du bör överväga att välja Rammus, Nocturne, Lillia, Karthus eller Shaco som din djungelmästare i låga Elo-spel. Dessa mästare har visat sig vara särskilt starka och effektiva i lägre led, vilket ger dig en större chans att lyckas.

Rammus

Rammus anses vara ett starkt val för djunglar med låg Elo i League of Legends på grund av hans kit som utmärker sig för att straffa fiender som är ur position. Som tank och initiativtagare gör Rammus förmågor honom till en formidabel kraft på slagfältet.

Hans passiva, Spiked Shell, ger honom bonusskador baserat på hans rustning, vilket förbättrar hans lägerrensningseffektivitet och hållbarhet. Q-förmågan, Powerball, erbjuder stark engagemangspotential och förmågan att jaga ner eller fly från motståndare.

Defensive Ball Curl, hans W-förmåga, förbättrar Rammus defensiva kapacitet, vilket gör honom svårare att ta ner i strid. Frenzying Taunt, hans E-förmåga, tvingar fiender att rikta in sig på honom, störa deras strategier och skapa möjligheter för hans team att säkra dödar.

Nocturne

Nocturne anses vara ett bra val för låg Elo-djungler i League of Legends på grund av hans kit som möjliggör slagkraftiga spel på slagfältet.

Hans ultimata förmåga, Paranoia, möjliggör aggressiva dyk i fiendens backline, stör deras positionering och skapar kaos.

Nocturnes stavsköld, Shroud of Darkness, är effektiv för att negera viktiga crowd control-effekter, vilket ger en fördel i skärmytslingar.

Dessutom erbjuder hans passiva förmåga, Umbra Blades, hållbarhet i djungeln, vilket hjälper till att upprätthålla hälsan medan du rensar läger.

Nocturnes förmåga att snabbt eliminera bräckliga mål och påverka resultatet av spel gör honom till ett populärt alternativ för klättring i låg Elo, där samordnat lagarbete är mindre vanligt och skärmytslingar tenderar att vara oordnade.

Lillia

Lillia är ett starkt junglerval för spelare med låg Elo i League of Legends på grund av hennes exceptionella rörlighet och störande kapacitet. Med sin passiva, Dream-Laden Bough, kan hon navigera snabbt på slagfältet, vilket gör att hon effektivt kan kita motståndare och hantera betydande skador.

Lillias verktyg för kontroll av folkmassan, inklusive Blooming Blows och Watch Out! Eep!, erbjuder värdefull störning under lagstrider, vilket gör henne till en pålitlig tillgång för både engagemang och frigöring.

Dessutom har hennes ultimata förmåga, Lilting Lullaby, potential att vända stridens tidvatten genom att söva flera fiender och skapa fördelaktiga möjligheter för uppföljningsspel.

Karthus

Karthus är en mästare i League of Legends känd för sin starka närvaro i djungeln, särskilt i lägre Elo-spel. Hans kit gör att han kan påverka lagstrider avsevärt med sin ultimata förmåga, Requiem, som behandlar skador globalt. Hans passiva, Death Defied, gör det möjligt för honom att fortsätta kasta trollformler även efter hans död, vilket gör honom till ett ihållande hot.

Karthus utmärker sig i att straffa motståndare med sitt långväga Lay Waste och kan snabbt rensa djungelläger med Defile, vilket förbättrar hans jordbrukseffektivitet. I matcher med låg Elo där positionering och medvetenhet kan saknas kan Karthus dra nytta av dessa svagheter och utöva inflytande med sin höga skadeutgång.

Medan han har potential att bära spel genom konsekvent skadeutgång och påverkande lagkampsnärvaro, är framgång med Karthus också beroende av korrekt positionering och beslutsfattande.

Shaco

Shaco anses vara en stark jungler i låga Elo-spel i League of Legends på grund av hans bedrägliga natur och förmåga att överraska motståndare med sin klon. Han utmärker sig för att sätta upp oväntade ganks och skapa kaos på kartan. I miljöer där visionskontroll och kartmedvetenhet saknas kan Shaco vara en störande kraft.

Hans höga burstskador och flyktförmågor gör att han kan dra nytta av fiendens misstag och potentiellt snöbollsspel till sitt lags fördel.

För att effektivt spela Shaco är det viktigt att fokusera på tidig speldominans och utnyttja möjligheter när de uppstår. Genom att behärska Shacos unika spelstil och använda sina knep strategiskt kan spelare öka sina chanser att lyckas i matcher med låg Elo.

Briar

Briar framstår som ett starkt val för spelare som strävar efter att utmärka sig i djungeln och säkra segrar. Briar är känd för sin imponerande kapacitet för upprätthållande och kontroll av folkmassan och är skicklig på att kontrollera mål och påverka lagstrider positivt.

Med Briars kit kan spelare effektivt rensa läger och erbjuda slagkraftiga ganks till sina laners, vilket sätter press på motståndarlaget redan från de tidiga stadierna av spelet. Briars anpassningsförmåga gör det möjligt för spelare att hantera olika situationer och etablera dem som ett pålitligt val för att klättra i rankningarna i Low Elo.

Viego

När man överväger ett djungelval för Low Elo framstår Viego som ett starkt val på grund av hans potenta duellfärdigheter och förmåga att snöboll effektivt. Viegos kit är väl lämpat för skärmytslingar och utnyttjar fiendens fel, särskilt i början till mitten av spelet.

Hans passiva, Sovereign’s Domination, gör det möjligt för honom att besitta fiendens mästare som han eliminerar, vilket ger en betydande fördel i slagsmål och skapar störningar inom motståndarlaget.

Dessutom levererar Viegos ultimata förmåga, Heartbreaker, betydande burstskador och folkmängdskontroll, vilket förbättrar hans inverkan i lagengagemang.

S-Tier Junglers för låg Elo

I spel med låg Elo anses mästare som Amumu, Xin Zhao, Brand, Diana, Morgana, Jarvan IV och Volibear vara toppval för djungelroller på grund av deras starka prestanda i olika aspekter av spelet.

Amumu utmärker sig i folkmassakontroll och närvaro i lagstrider, vilket gör honom till en värdefull tillgång för att säkra mål.

Xin Zhaos duellförmåga och tidiga speltryck bidrar till att säkra fördelar för laget.

Brand sticker ut för sin höga skadeproduktion och förmåga att snabbt eliminera fiender, särskilt lämpad för aggressiva spelstilar.

Dianas rörlighet och burst-skador gör henne effektiv för att snabbt ta ner viktiga mål i lagstrider.

Morgana erbjuder en blandning av crowd control och defensiv nytta med sin spell shield, vilket gynnar både offensiva och defensiva strategier.

Jarvan IV: s engagemangsverktyg och förmåga att låsa ner fiender gör honom till ett pålitligt val för att inleda lagstrider.

Volibears tankiness och störande färdigheter gör att han kan absorbera skador och skapa öppningar för sitt team att dra nytta av.

A-Tier Junglers för låg Elo

Förbättra din djungelprestanda i låg Elo genom att använda styrkorna hos dessa A-tier-mästare.

Warwicks upprätthållande och folkmängdskontroll gör honom till ett pålitligt alternativ för nybörjare, medan Jax skalning och split-pushing-potential kan vara avgörande för att bära spel under de senare stadierna. Zacs förmåga att engagera sig och tillhandahålla crowd control erbjuder värdefull teamfight-verktyg, vilket gör honom till ett pålitligt val för samordnat lagspel.

Vi och Ekko sticker ut för sina potenta gankingförmågor, vilket gör att de kan snöbollsspel effektivt med sin burstskada. Rek’Sai och Fiddlesticks ger unika spelstilar till bordet, med betoning på kartkontroll och lagkampsnärvaro. Taliyahs blandning av burstskador och verktyg ger henne mångsidighet i bärande spel. Shyvana, Udyr och Ivern presenterar distinkta spelstilar med fokus på objektiv kontroll, duellering respektive verktyg.

Wukong, Rumble, Nunu & Willump och Sejuani kompletterar A-tier-listan med sin starka teamfight-potential och engagemangverktyg, vilket ger ett varierat urval av alternativ för att tillgodose olika spelstilar i matcher med låg Elo.

B-Tier Junglers för låg Elo

När man överväger B-tier junglers för låg Elo-spel är det viktigt att utforska en rad mästare med unika styrkor och spelstilar.

Mästare som Elise och Talon sticker ut i denna nivå för sin tidiga spelaggression och förmåga att kontrollera folkmassan, vilket gör dem till solida val när de spelas med skicklighet och precision.

Skarner och Trundle erbjuder tankiness och crowd control som kan ha stor inverkan på lagstrider, vilket ger värdefull nytta för laget.

Okonventionella val som Teemo och Shen kan överraska motståndare och störa deras förväntningar, vilket potentiellt kan ge en fördel i spelet.

Kindred och Zed tillgodoser spelare som föredrar ett lönnmördarorienterat tillvägagångssätt, med hög skadepotential för dem som kan behärska sina kit effektivt.

Hecarim, Gragas, Bel’Veth, Graves och Kayn avrundar B-tier med mångsidiga kit som kan anpassa sig till en mängd olika scenarier i spelet, vilket ger flexibilitet och anpassningsförmåga till spelare.

C-Tier Junglers för låg Elo

Evelynn, Poppy, Kha’zix och Nidalee anses vara C-tier djunglar för låga Elo-matcher, som alla erbjuder distinkta styrkor och spelstilar.

Evelynn, känd som Widowmaker, utmärker sig i smyg- och bakhållstaktik, vilket gör henne till ett värdefullt val för att fånga motståndare på vakt.

Poppy, Keeper of the Hammer, ger stark folkkontroll och hållbarhet till lagstrider, vilket gör att hon kan störa fiendens strategier och skydda allierade effektivt.
Kha’zix, Voidreaver, fokuserar på att isolera mål och spränga ner dem, vilket gör honom till ett pålitligt val för att eliminera viktiga hot.

Nidalee, Bestial Huntress, ger hög rörlighet och poke-skador, vilket är fördelaktigt i skärmytslingar och kontroll av kartmål.

Även om dessa mästare kanske inte är toppnivåval i högt Elo-spel, kan deras unika styrkor vara fördelaktiga i låga Elo-matcher där samordning och spelkunskap kan saknas.

D-Tier Junglers för låg Elo

Rengar, Sylas, Master Yi och Lee Sin kämpar för att hitta framgång i låga Elo-matcher och anses vara D-tier junglers på grund av deras begränsade inverkan och effektivitet jämfört med högre val.

Rengar, känd för sin burstskada och smygmekanik, kan möta utmaningar i låg Elo på grund av det höga skicklighetstaket som krävs för effektivt utförande, särskilt i miljöer där samordning mellan lagkamrater kan saknas.

Sylas, med sin unika förmåga att stjäla ultimat, kan kämpa i lägre led där bra beslutsfattande och teamkoordinering ofta inte är lika utbredd.

Master Yi, trots att han är en stark duellist och skalare, kan vara sårbar för avstängning av samordnade lag, som är mindre vanliga i låga Elo-spel.

Lee Sin, en mästare som kräver hög mekanisk skicklighet, kanske inte konsekvent lyser i låg Elo på grund av svårigheten att utföra sina kombinationer och göra effektfulla spel regelbundet.

Även om dessa mästare inte är helt oanvändbara, kräver de en nivå av skicklighet och samordning som kan saknas i lägre rankade spel, vilket gör dem till mindre optimala val för att klättra i låg Elo.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button