League of LegendsLeague of Legends Guider

Bästa supportmästare för hög Elo i League of Legends i patch 14.11

I hög elo-spel i League of Legends är valet av supportmästare avgörande för att bestämma resultatet av en match. Supportmästare spelar en viktig roll för att diktera spelets flöde, orkestrera spel och skydda sina lagmedlemmar med precision.

Låt oss fördjupa oss i de bästa supportmästarna som utmärker sig i höga elo-matcher och erbjuder strategiskt värde och effektiva bidrag till sitt team.

Alistar

Alistar är en stödmästare i League of Legends-matcher med hög elo som är kända för sina starka förmågor för kontroll av folkmassan. Hans kit är centrerat kring störningar och skalning för sina lagkamrater, vilket gör honom till ett pålitligt val för att skydda bär och sätta upp spel.

Förmågan ’Pulverize’ gör det möjligt för Alistar att slå upp och bedöva fiender i ett definierat område, perfekt för att avbryta fiendens engagemang eller fånga motståndare ur position.

Dessutom gör ”Headbutt” det möjligt för honom att isolera viktiga mål genom att förskjuta dem mot sitt lag, vilket underlättar snabba elimineringar och fördelaktiga lagstrider.

Alistars ultimata, ”Unbreakable Will”, ger honom skadereduktion och crowd control-immunitet, vilket gör att han kan absorbera skador och så kaos i fiendens backline. Genom exakt timing och positionering kan Alistar avsevärt påverka resultatet av strider och säkra segrar i avgörande matcher.

Blitzcrank

Blitzcrank är en supportmästare i League of Legends känd för sin unika spelstil som kan vara avgörande i matcher med hög elo. Hans nyckelförmåga, Rocket Grab, är ett skicklighetsskott som kan dra in viktiga mål, vilket potentiellt kan vända tidvattnet i ett spel genom att skapa elimineringar för sitt lag. Denna plockpotential kan leda till fördelaktiga lagstrider, en avgörande faktor i högt elo-spel där samordning och snabbt beslutsfattande är viktigt.

Dessutom tillåter Blitzcranks Power Fist-förmåga honom att störa fiender och utöva kontroll i lagstrider. Att använda Power Fist strategiskt för att slå upp motståndare kan hjälpa honom att skydda sitt lags bär eller störa fiendens lags positionering.

Denna störning spelar en viktig roll i matcher med hög elo där exakt timing och positionering är avgörande för framgång.

Braum

Braum är ett populärt val i matcher med hög elo på grund av sin unika kompetens som kompletterar supportrollen i League of Legends. Hans passiva förmåga, Concussive Blows, gör det möjligt för honom att tillämpa stuns med grundläggande attacker, vilket är effektivt för att initiera engagemang och säkra död i lagstrider.

Winter’s Bite, Braums Q-förmåga, ger inte bara skador utan saktar också ner fiender, vilket underlättar lagrörelser och engagemang.

Stand Behind Me, hans W-förmåga, erbjuder en sköld till en allierad, vilket förbättrar skyddet för lagets bärare eller hjälper till med reträtttaktik.

Braums E-förmåga, Unbreakable, ger honom förmågan att blockera inkommande projektiler, vilket gör honom till en strategisk räknare mot mästare som är beroende av skicklighetsskott.

Dessutom distribuerar Braums ultimata förmåga, Glacial Fissure, en islinje som stör och slår upp fiender, vilket ger avgörande folkmängdskontroll under lagstrider. Braums betoning på defensiva manövrer och kontroll av folkmassan gör honom till en värdefull tillgång i spel med hög elo.

Janna

Janna är känd för sin skicklighet när det gäller att erbjuda skydd och nytta för sitt lag, vilket gör henne till ett favoritval bland erfarna spelare. Hennes förmåga att skydda allierade med Eye of the Storm absorberar inte bara skador utan ger också bonusattackskador, vilket förbättrar hennes lags skadeutgång i lagstrider.

Janna’s Howling Gale kan störa fiendens rörelser och underlätta frigörande från ogynnsamma engagemang genom sin knock-up-effekt, vilket möjliggör strategisk kontroll över spelets tempo. Monsoon ultimate ger betydande läkning och knock-back-effekter, som kan vända stridens tidvatten och rädda lagkamrater från överhängande nederlag.

I matcher med hög elo kompletterar Janna kit aggressiva lagkompositioner, vilket möjliggör beräknade engagemang och snabba frigöringar efter behov. Hennes förmåga att skydda bärare och återställa slagsmål med vältimade ultimat cementerar hennes position som en av de främsta supportmästarna i spelet.

Leona

Leona är erkänd som en stark supportmästare i League of Legends-matcher med hög elo på grund av hennes aggressiva spelstil och förmåga att göra effektiva engagemang.

Hennes kit är centrerat kring folkmängdskontroll och tankiness, vilket gör henne skicklig på att inleda slagsmål och skydda sina lagkamrater. I spel med hög elo, där lagarbete är avgörande, kan Leonas förmåga att immobilisera viktiga mål avsevärt påverka resultatet av en match.

Hennes förmågor inkluderar Zenith Blade (E), ett verktyg för långdistansangrepp som kan överraska fiender och säkra död för hennes team. Shield of Daybreak (Q) gör det möjligt för Leona att bedöva motståndare, vilket ger viktig folkmängdskontroll i skärmytslingar. Dessutom levererar hennes ultimata, Solar Flare, en kraftfull effektområde som kan störa fiendens lags positionering och öppna möjligheter för samordnade attacker från hennes allierade.

Framgångsrikt utnyttjande av Leona i hög elo kräver effektiv kommunikation med lagkamrater för att maximera effekten av hennes engagemang. Vältajmad användning av förmågor och samordning med allierade är avgörande för att vinna lagstrider och kontrollera mål.

Genom att behärska Leonas beräknade men ändå aggressiva tillvägagångssätt kan spelare utnyttja hennes potential som en formidabel supportmästare i hög elo-spel.

Nautilus

Nautilus är en framstående supportmästare i League of Legends-spel på hög nivå, känd för sina crowd control-förmågor och hållbarhet. Hans kit innehåller Dredge Line, en färdighet som gör det möjligt för spelare att engagera sig genom att haka på prioriterade mål och störa deras positionering.

Dessutom förbättrar hans passiva, Staggering Blow, hans förmåga att kontrollera folkmassan, vilket gör det utmanande för motståndare att fly. Nautilus ultimata förmåga, Depth Charge, fungerar som ett värdefullt verktyg för att inleda lagstrider och fånga ut viktiga motståndare.

Strategisk användning av Depth Charge kan skapa möjligheter att säkra mål och få kartkontroll.

Pyke

Pyke är erkänd som en potent supportmästare i höga Elo-spel på grund av sin unika mördarpotential och spelförmåga i League of Legends. Han är känd för sina förmågor som snabbt kan ändra stridens gång på Rift. Pykes kit är centrerat kring hans dödliga förmågor, vilket gör honom till en formidabel motståndare.

Hans passiva, Gift of the Drowned Ones, gör det möjligt för Pyke att regenerera hälsa när han är utom synhåll från fiender, vilket ger honom utökad hållbarhet under engagemang.

Bone Skewer (Q) är ett skicklighetsskott som gör det möjligt för Pyke att kroka fiender och skapa möjligheter för engagemang eller plockar med sin bedövningseffekt. Skicklig användning av denna förmåga kan fånga motståndare på vakt och säkra viktiga elimineringar för laget. Phantom Undertow (E) tillåter Pyke att rusa genom fiender medan han lämnar ett saktande spår, vilket underlättar både engagemang och reträtt.

Dessutom återställs Pykes ultimata förmåga, Death from Below (R), när han framgångsrikt eliminerar mål, vilket gör honom till en formidabel bödel under lagstrider.

Rakan

Rakan är en supportmästare i League of Legends känd för sina effektiva spelförmågor. Hans kit erbjuder en unik kombination av rörlighet och folkmängdskontroll som kan påverka matcher med hög Elo. Med Rakan har spelarna möjlighet att snabbt engagera eller koppla bort slagsmål på grund av hans exceptionella rörlighet. Synergin mellan hans förmågor ”Grand Entrance” och ”Battle Dance” gör det möjligt för spelare att charma fiender och skapa viktiga val för sitt lag.

I hög Elo-spel, där lagarbete och samordning är avgörande, tillåter Rakans skicklighetsuppsättning honom att inleda slagsmål effektivt och ge skydd för sina bärare. Hans ”Grand Entrance”-förmåga kan störa motståndare under lagstrider och skapa öppningar för hans lag att dra nytta av. Framgång med Rakan hänger på exakt positionering och timing för att maximera hans inverkan, eftersom split-sekunders beslut kan påverka resultatet av en match.

Rell

Rell är en supportmästare i League of Legends känd för sin mångsidighet när det gäller att tillhandahålla tankiness och crowd control på slagfältet. Hon är särskilt effektiv i matcher med hög elo där samordning och lagsynergi spelar en viktig roll. Rells kit är centrerat kring hennes monterade form, vilket gör att hon kan inleda slagsmål med potenta folkmassakontrollförmågor.

Hennes Ferromancy: Crash Down-förmågan fungerar som ett pålitligt initieringsverktyg som kan slå upp fiender i ett brett område för att skapa strategiska spel för hennes team. Dessutom gör Rells passiva, Break the Mold, det möjligt för henne att ta bort motstånd från motståndare, vilket förbättrar hennes hållbarhet under långvariga engagemang.

Skickliga spelare kan utnyttja Rells kit för att kontrollera lagstrider effektivt genom att låsa ner viktiga mål och skapa möjligheter för objektiva fångster. Oavsett om hon uppfyller en avskalningsroll för att skydda bärare eller leder laddningen i frontlinjen, gör Rells anpassningsförmåga och spelskapande potential henne till ett solidt val för supportspel med hög elo.

Thresh

Thresh är en strategisk supportmästare i League of Legends, värderad för sina crowd control-förmågor och playmaking-potential. Hans Death Sentence (Q) -förmåga gör att han kan kroka avlägsna fiender, vilket möjliggör engagemang eller val för sitt lag. En väl utförd krok med Thresh kan avsevärt påverka resultatet av ett spel.

Dark Passage (W) är en annan viktig förmåga hos Thresh, som ger en sköld och möjlighet att rädda en allierad, vilket gör honom effektiv för att skydda lagkamrater från fara. Dessutom stör hans Flay (E) -förmåga fiendens rörelser och hindrar deras förmåga att engagera sig eller koppla ur smidigt.

Threshs ultimata, The Box (R), bildar en zon med långsamhet och skada som avskräcker fiender från att passera genom den. Rätt placerad kan The Box kontrollera utrymme, säkra elimineringar eller erbjuda skydd för allierade i lagstrider.

Om du vill spela i mittfältet kan du kolla vårt urval av bästa mästare i High Elo här:

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button