League of LegendsLeague of Legends Nyheter

League of Legends Patch 14.13: Balansförändringar och nya Rain Shepherd-skinn

League of Legends är inställd på att få sin nästa stora uppdatering, Patch 14.13, som lovar att ge betydande förändringar i spelet. Plåstret, planerat att släppas den 26 juni 2024, inkluderar justeringar av mästare, systemuppdateringar och de efterlängtade Rain Shepherd-skinnen.

Mästare förändringar

Patch 14.13 syftar till att ombalansera flera mästare, inklusive Varus, som har varit en dominerande kraft i professionellt spel. Förändringarna av Varus är utformade för att minska hans inverkan samtidigt som hans dubbla byggnader är livskraftiga för spelare. Hans kit kommer att justeras för att balansera hans prestanda på olika färdighetsnivåer, vilket möjliggör mer unika spelstilar och lagkompositioner.

Kalista är en annan mästare som får uppmärksamhet. Hennes W – Safeguard / Iron Will-förmåga kommer att hantera mer skada per fjäder, vilket gör henne mer effektiv i lagstrider. Dessa förändringar är avsedda att göra henne mer formidabel utan att störa spelbalansen.

Dessutom kommer åtta AD-caster-mästare att få buffs, vilket avsevärt kommer att öka mästare som tillfogar fysisk skada med sina förmågor. Detta drag förväntas främja en återuppkomst av unika spelstilar och lagkompositioner som effektivt kan motverka den nuvarande dominansen av vissa arketyper.

Rune förändringar

Riot Games omarbetar också runorna Electrocute och Dark Harvest för att tillgodose olika spelstilar. Electrocute kommer nu att fungera som en burst-runa i det tidiga spelet, vilket gör det möjligt för spelare att dra nytta av sin tidiga fördel mer effektivt. Dark Harvest, å andra sidan, förväntas få en nedkylningsminskning, vilket gör det till ett mer attraktivt alternativ för laningmästare som trivs med konsekvent skadeutgång.

Systemförändringar

Systemändringar i Patch 14.13 inkluderar justeringar av Fated Ashes-objekt och Domination-runer. Riot är medvetna om den stora inverkan dessa element har på spelet och justerar dem noggrant för att upprätthålla balansen. Mästare som Brand och Karthus, som förlitar sig starkt på dessa föremål, kommer att genomgå små nerfs för att säkerställa en rättvis och konkurrenskraftig miljö.

Nya Rain Shepherd Skins

Den senaste uppdateringen introducerar en ny skin-kollektion som heter Rain Shepherd, med mästarna Milio och Fizz i skins med grod-tema. Dessa tillägg kommer att ge spelet en spännande visuell boost och erbjuda spelarna en uppsjö av anpassningsalternativ. Designerna ville fånga karaktärernas gränslösa energi och trickster-liknande natur samtidigt som de sömlöst integrerade de nya elementen med regn- och grodtema i spelet.

Med dessa uppdateringar fortsätter Riot Games att förbättra spelarnas upplevelse och upprätthålla balansen i League of Legends. De nya Rain Shepherd-skinnen lovar att lägga till en spännande visuell känsla i spelet, vilket ger spelarna fler anpassningsalternativ.


Varus

Varus är en Marksman och Mage-mästare i League of Legends. Han är en av de gamla darkin, känd för sin dödliga precision och förmåga att plåga sina fiender innan han levererar det dödande slaget. Varus var en gång en skicklig bågskytt och en förebild för lojalitet och heder, men hans jakt på hämnd mot sina fiender förtärde honom, förvrängde hans sinne och omformade honom till en känslokall mördare. Han är nu en gestaltad varelse, delvis människa och delvis darkin, med två dödliga själar som kämpar mot hans illvilliga inflytande. Hans förmågor inkluderar Living Vengeance, Piercing Arrow, Blighted Quiver, Hail of Arrows och Chain of Corruption, som ger fysisk och magisk skada och applicerar Blight på hans fiender.


Kalista

Kalista är en mästare i League of Legends som förkroppsligar vrede och vedergällning. Hon är en odödlig hämndens ande, en bepansrad mardröm som kallats från Shadow Isles för att jaga bedragare och förrädare. Kalista var en gång en stolt general och brorsdotter till en stor kung, men förråddes av sin forna kamrat Hecarim och Järnorden, som stötte sina spjut i hennes kropp. Hon fick dock mörka krafter av märklig magi och försöker nu hämnas dem som förrådde henne.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button