League of LegendsLeague of Legends Guider

Tier List för Mid Champions i High Elo i Patch 14.11

I Patch 14.11 har nivåistan för mellanmästare i hög elo sett några anmärkningsvärda förändringar i speldynamiken. Att förstå nyanserna i varje mästares styrkor och svagheter är avgörande för framgång i den konkurrenskraftiga miljön i mitten av körfältet.


Medan S-tier-mästare fortsätter att dominera, visar A- och B-tier-mästarna löfte och potential.

Spelare rekommenderas att ägna stor uppmärksamhet åt de stigande stjärnorna i A- och B-nivåerna, eftersom de kan erbjuda unika fördelar och strategier som kan påverka metan i mitten av körfältet. Att anpassa sig till dessa skift och utforska olika mästares kapacitet kan vara nyckeln till att uppnå dominans i höga elo-matcher.

S-List Mid Champions i hög Elo

När det gäller S-List Mid Champions i High Elo sticker mästare som LeBlanc, Akshan, Tristana, Sylas och Ahri ut för sina exceptionella spelförmågor och mångsidighet.

Dessa mästare gynnas av spelare med hög elo för sin starka laningfas, slagkraftiga roams och förmåga att snöbollsspel effektivt.
Att behärska dessa mästare kan ge dig en betydande fördel i mittfältet och hjälpa dig att klättra i rankningarna i hög elo.

LeBlanc

LeBlanc anses vara ett starkt val för högt Elo-spel, som vanligtvis rankas som en S-List mid-mästare. Hon är känd för sin förmåga att utmanövrera motståndare med sitt bedrägliga kit och sprängpotential. En av LeBlancs viktigaste styrkor ligger i hennes förmåga att efterlikna hennes förmågor, vilket håller fiender på tårna och lägger till ett lager av oförutsägbarhet i hennes spel.

Hennes höga rörlighet gör att LeBlanc snabbt kan rotera över kartan och engagera sig med precision, vilket gör henne särskilt effektiv i skärmytslingar och lagstrider. I matcher med hög Elo, där spelare är snabba på att utnyttja fel, visar sig LeBlancs kit vara straffande för felplacerade motståndare, eftersom hon kan leverera beräknade skador.

För att fullt ut utnyttja LeBlancs potential måste spelarna behärska hennes kombinationer och timing, eftersom dessa är avgörande för att maximera hennes inverkan på spelet. På grund av hennes höga skicklighetstak kan erfarna spelare visa upp LeBlancs sanna styrka och dominera mittfältet i Patch 14.11.

Akshan

Akshan är en mästare som är känd för sina unika förmågor och strategiska spel, vilket gör honom till ett populärt val för matcher med hög Elo, särskilt i mittfältet. Hans kit möjliggör mångsidiga spelstilar och effektfulla beslut på slagfältet. Med förmågan att återuppliva allierade och straffa fiender med hjälp av sin gripkrok presenterar Akshan sig som en dynamisk playmaker med en mångsidig kompetensuppsättning.

Skickliga spelare kan utnyttja Akshans roamingpotential och mördningsförmåga för att utöva betydande tryck på kartan. Hans passiva, Going Rogue, bidrar till kreativa utspel och oväntade flykt, vilket ger ett lager av oförutsägbarhet till hans verktygslåda. Genom korrekt positionering och beslutsfattande kan Akshan effektivt vända lagstrider till sitt lags fördel och säkra mål med effektivitet.

Tristana

Tristana, en mästare i mittfältet som ofta ses i matcher med hög Elo, visar en stark kombination av explosiv skadeutgång och anpassningsbar spelmekanik. Hennes kit erbjuder långdistansförmågor och snabb burstpotential, vilket gör henne skicklig på att peka ner motståndare och säkra dödar med precision.

Framför allt möjliggör Tristanas förmåga att återställa sin W med nedtagningar smidig ompositionering under lagstrider, vilket ofta fångar fiender på vakt och förändrar engagemangets momentum.

Hennes E-färdighet bidrar med konsekvent skada, särskilt när den strategiskt tillämpas för att slita ner fiendens hälsopooler.

Dessutom fungerar Tristanas ultimata förmåga som ett centralt verktyg som kan säkra val eller underlätta frigöring från ogynnsamma konfrontationer.

Sylas

Sylas är en mångsidig mästare i mittfältet som ofta ses i höga Elo-spel på grund av sin unika spelstil och starka stridsförmåga. Hans förmåga att stjäla ultimat från fiender lägger till ett strategiskt element i lagstrider, vilket gör honom till ett värdefullt val.

Sylas rörlighet och verktyg för kontroll av folkmassor möjliggör effektiv manövrering och spelmöjligheter.

I laningfasen kan han sätta press på motståndarna och övergå till roaming för att påverka andra delar av kartan.

När han spelas korrekt kan Sylas utnyttja sin sprängskada och ihållande stridspotential för att påverka resultatet av spel.

Ahri

Ahri är en mångsidig mästare på mittfältet som är känd för sin listiga och lockande spelstil. I matcher med hög Elo ses hon ofta på S-listan på grund av sin blandning av burstskador och ihållande poke.

Ahris kit innehåller förmågor som Orb of Deception för säker poking, Charm för att sätta upp plockningar och Spirit Rush för offensiv och defensiv rörlighet. Med sitt höga färdighetstak kan behärskning av Ahris mekanik leda till strategiska utspel och segrar.

Taliyah

Taliyah skiftar fokus till en annan stark mästare i mittfältet i hög Elo och har anmärkningsvärda zon- och kartkontrollförmågor som skiljer henne från andra val. Hennes skicklighet att manipulera slagfältet med Weaver’s Wall kan påverka spelets gång avsevärt, fånga motståndare på vakt och skapa möjligheter för strategiska spel.

Taliyahs exceptionella vågklarering och roamingpotential gör henne till ett flexibelt val i mittfältet, vilket gör att hon kan påverka andra banor och mål effektivt.
Genom att använda Seismic Shove i rätt ögonblick kan du störa fiendens positionering, underlätta team kills och etablera kontroll i lagstrider.

Hwei

Hwei är erkänd som en stark mästare i mitten av banan i hög Elo på grund av dess mångsidighet och påverkan i tävlingsspel. Med en kompetensuppsättning som inkluderar burstskador och crowd control-förmågor har Hwei potential att svänga lagstrider till ditt lags fördel.

Dess roamingförmåga och förmåga att trycka på flera banor kan vara strategiskt fördelaktigt, vilket hjälper till att säkra mål och diktera spelets takt. Hweis kit kräver skicklig behärskning för att fullt ut utnyttja sin outplay-potential mot motståndare.

Oavsett om han spelar aggressivt eller fokuserar på stöd, erbjuder Hwei en mängd olika spelstilar för att anpassa sig till olika scenarier i spelet.

Akali

Akali anses vara en S-List mid-mästare i hög Elo på grund av hennes mångsidiga skicklighetsuppsättning och spelstil. Känd för sin höga burstpotential, rörlighet och utspelningsmöjligheter, gynnas hon av skickliga midlaners.

Akalis hölje erbjuder smyg- och zonkontroll, vilket gör att hon kan påverka slagsmål och fånga motståndare överraskande. Hennes kit, med streck och riktade förmågor, underlättar snabba engagemang och flykt, vilket ger henne en fördel i skärmytslingar.

I hög Elo-spel är det viktigt att behärska Akalis mekanik och känna igen hennes kraftspikar för att dominera mittfältet och påverka lagengagemang.

Twisted Fate

Twisted Fate är ett populärt val bland high Elo mid lane-spelare på grund av hans strategiska kortmekanik och globala närvaro. Hans ultimata förmåga, Destiny, gör att han kan påverka slagsmål över hela kartan, vilket ger hans team en betydande fördel när det gäller kartkontroll.

Med Pick a Card kan Twisted Fate antingen bedöva motståndare eller hantera ökad skada, vilket gör honom till ett mångsidigt val i hög Elo-spel. Kommunikation och samordning är viktigt när man spelar Twisted Fate effektivt, eftersom hans förmågor kan vända en match.

Tryndamere

Tryndamere är en mästare som ofta ses i höga Elo-matcher på grund av hans starka duellförmåga och effektiva split-pushing-strategier. Hans kit har den ultimata förmågan ”Undying Rage”, vilket gör att han kan delta i slagsmål med tillförsikt och potentiellt påverka resultatet till hans fördel.

Med betydande skadeutgång och upprätthållande från ’Bloodlust’ utgör Tryndamere ett konsekvent hot i mittfältet. Hans ”Battle Fury” -förmåga gör det möjligt för honom att snabbt ta ner fiendens torn och sätta press på motståndarlaget att reagera på hans split-pushing-taktik.

Skickliga spelare kan utnyttja Tryndameres styrkor för att kontrollera mittfältet och påverka spelets tempo effektivt.

A-List Mid Champions i hög Elo

I hög elo sticker vissa mittmästare ut för sin starka prestanda och anpassningsförmåga när de spelas av skickliga individer.

Lux är känd för sin långdistanspoke och verktyg som kan svänga lagstrider till hennes lags fördel. Cassiopeias ihållande skadeutgång och förmåga att kontrollera folkmassan gör henne till en formidabel närvaro i mittfältet.

Talon och Zed utmärker sig för burstskador och mord, vilket utgör ett betydande hot mot squishy-mål.

Oriannas strategiska bollplaceringar och lagkampspåverkan gör henne till ett pålitligt val för konkurrenskraftigt spel. Aurelion Sols roamingpotential och unika spelstil kan ha en betydande inverkan på spelresultaten.

Andra anmärkningsvärda mittmästare som Gragas, Yasuo, Irelia, Annie, Anivia, Brand, Diana, Qiyana, Galio, Syndra, Zoe och Katarina erbjuder ett varierat utbud av styrkor och spelmöjligheter för höga elo-spelare som vill utmärka sig i mittfältet.

B-List Mid Champions i hög Elo

Vid utvärdering av B-List mid-mästare i hög elo, Vex, Azir, Lissandra, Veigar, Pantheon, Neeko, Fizz, Viktor, Zilean, Corki, Ekko, Swain, Vel’Koz, Vladimir, Yone, Xerath och Kassadin uppvisar distinkt speldynamik och strategiska möjligheter för skickliga spelare.

Vex utmärker sig i störande folkmängdskontroll och hög burstskada, vilket gör henne till ett starkt val i lagstrider. Azirs betoning på exakt soldatpositionering och zonförmågor belönar spelare med starka makrofärdigheter.

Lissandra erbjuder pålitlig nytta genom folkmängdskontroll och initieringspotential för samordnade team. Veigars skalande burstskador och burmekanik ger en blandning av kontroll- och burstpotential.

Pantheons tidiga spelstyrka och globala närvaro kan påverka skärmytslingar över kartan avsevärt. Neekos anpassningsbara spelstil och teamfight-närvaro introducerar mångsidighet i mittfältet. Fizz utgör ett hot mot squishy-mål med sin undvikande rörlighet och mördningsförmåga. Viktors zonkontroll och skalande skadeutgång tillgodoser spelare som utmärker sig i strategisk positionering.

Zileans verktyg med tidsmanipulation och uppståndelsefärdigheter kan påverka resultatet av strider. Corkis blandade skadeutgång och poke-orienterade spel passar dem som letar efter en säker laningfas. Ekkos rörlighet och outplay-potential gör honom till en utmanande mästare att behärska men givande för skickliga spelare.

Swains upprätthållande och folkmängdskontroll lägger till en unik bruiser-mage-dynamik i matchningar i mitten av körfältet. Vel’Kozs långväga poke och sanna skadeförmågor gör honom till ett strategiskt val för poke-fokuserade kompositioner. Vladimirs sustain och AoE-skada erbjuder en blandning av hållbarhet och teamfight-påverkan.

Yones skärmningsfunktioner och skalning i slutet av spelet gör honom till ett solidt alternativ för aggressiva spelare. Xeraths spel i artilleristil och burstskador på lång räckvidd är idealiska för spelare som utmärker sig i positionering och landning av skicklighetsskott. Kassadins skalningspotential som en hypercarry i slutet av spelet med hög rörlighet och potent magisk skada gör honom till ett betydande hot under gynnsamma förhållanden.

Var och en av dessa B-List mid-mästare ger unika styrkor och komplexiteter som kan behärskas för framgång i hög elo mid lane play.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button