Overwatch 2 NyheterOverwatch 2

Säsong 10 av Overwatch 2 introducerar Mirrorwatch-eventet och ett nytt Mythic-skin för Mercy.

Overwatch 2 är redo att lansera sin 10:e säsong, med titeln ”Venture Forth”, den 16 april 2024, med en ny våg av innehåll som inkluderar en ny skadehjälte som heter Venture, en omgjord karta och ett banbrytande event som kallas Mirrorwatch. Säsongen lovar att sudda ut gränserna mellan hjältar och skurkar och erbjuda spelarna en unik twist på sina favoritkaraktärer.

Mirrorwatch-händelsen: Ett omvänt universum

Mirrorwatch-eventet är planerat att starta den 23 april och presenterar en alternativ verklighet där Overwatch-hjältar och Talon-skurkar byter sida och uniform och skapar ett ”spegeluniversum” som utmanar spelarnas uppfattningar om sina älskade karaktärer. Det här tidsbegränsade eventet kommer inte bara att innehålla nya skins utan även nya förmågor för de inblandade karaktärerna, vilket ger spelet ett strategiskt djup.

Bekräftade skins i avslöjandetrailern inkluderar Sombra, Widowmaker och Doomfist i Overwatch-utrustning, medan Tracer, Brigitte, Sojourn, Ana och Reinhardt omfamnar den mörka estetiken i Talon. Bland de viktigaste inslagen i detta event är Mythic-skinnet för Mercy, kallat ”Vengeance”, som erbjuder spelarna en uppsjö av anpassningsalternativ, inklusive olika färger, rustningsmönster och masker för att förändra hennes utseende avsevärt.

Ny hjälte och karta

Säsong 10 introducerar också en ny skadehjälte, Venture, som kommer att vara tillgänglig för spel direkt efter säsongens lansering. Ventures förmågor och den nya underjordiska mekaniken förväntas ge ny dynamik till spelets stridssystem.

Dessutom kommer säsongen att innehålla en ny karta, Hanaoka, som är en omarbetad version av den klassiska Hanamura-kartan. Kartan kommer att stå i centrum för en tidsbegränsad testperiod av det nya spelläget Clash, som pågår mellan den 16 och 29 april. Clash-läget beskrivs som en intensiv dragkamp om en serie capture points, och lovar att leverera spännande 5v5-strider.

Tävlingsspel och ytterligare innehåll

Overwatch 2 säsong 10 kommer också att introducera förändringar i Competitive Play, så att spelare kan slå sig ihop med vänner över alla ranker. Säsongens Battle Pass kommer att erbjuda flera nya skins, bland annat för Symmetra och Baptiste, och avslöjar möjligheten för spelare att låsa upp tidigare Mythic-skins i butiken.

Mirrorwatch-eventet, tillsammans med introduktionen av Venture och Hanaoka-kartan, understryker Blizzards åtagande att hålla Overwatch 2-universumet fräscht och engagerande för sin spelarbas. När hjältar och skurkar byter roller i den spegelvända världen får spelarna möjlighet att utforska nya strategier och spelupplevelser, vilket gör säsong 10 till en av de mest efterlängtade uppdateringarna i spelets historia.


Om Hanamura-kartan

Hanamura är en framträdande Assault-karta i både Overwatch och dess uppföljare, Overwatch 2. Hanamura ingick ursprungligen i spelet som släpptes den 24 maj 2016 och är känd för sin ikoniska arkitektur och miljö i japansk stil. Kartan har varit en stapelvara i Overwatch-serien och erbjuder spelarna en blandning av strategiska spelelement i sin visuellt distinkta miljö. I Overwatch 2 fortsätter Hanamura att fungera som en viktig plats för spelare att delta i teambaserade strider, även om specifika uppdateringar eller förändringar av kartan i uppföljaren inte beskrivs i detalj i de angivna källorna.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button