League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Riot Games tillkännager lanseringsdatumet för den efterlängtade visuella översynen av Lee Sin i League of Legends.

Riot Games har officiellt bekräftat lanseringsdatumet för den efterlängtade visuella uppdateringen av Lee Sin, en klassisk mästare i det populära onlinespelet League of Legends. Uppdateringen, som har varit efterlängtad av spelgemenskapen, kommer att gå live den 1 maj, vilket sammanfaller med lanseringen av Patch 14.9.

Om Lee Sin

Lee Sin, en mästare i det populära spelet League of Legends, är känd för sin behärskning av Ionias uråldriga kampsport. Trots att han förlorade synen för flera år sedan är Lee Sin en principfast kämpe som kanaliserar essensen av drakens ande för att möta alla utmaningar. Hans engagemang för att skydda sitt hemland är orubbligt, och han använder sin exceptionella rörlighet och stridsfärdigheter för att snabbt undanröja högprioriterade mål på slagfältet. Lee Sin har förmågor som gör att han utmärker sig i närstrid, imponerande snabbhet och förmågan att rota fiender med sin Dragon’s Rage. Hans färdigheter inkluderar en blandning av fysiska och magiska attacker, sköldar för sig själv och allierade och den unika förmågan att återställa energi med på varandra följande attacker, vilket gör honom till en mångsidig och formidabel motståndare. Lee Sins resa från aspirerande besvärjare till en munk som söker försoning och slutligen en mästare i League of Legends präglas av tragedi, försoning och ett orubbligt engagemang för sina principer.

Lee Sin, känd som den blinde munken, har varit en stapelvara i League of Legends sedan han släpptes 2011. Hans höga färdighetstak och dynamiska grafiska effekter har gjort honom till en favorit bland spelarna, särskilt de som föredrar djungelrollen. Trots att många nya mästare har introducerats under åren har Lee Sin behållit sin popularitet tack vare sitt intuitiva spel och de djupa färdigheter som krävs för att bemästra honom.

Den kommande uppdateringen är inte en översyn av spelet utan en ”Art and Sustainability Update” (ASU), som enbart fokuserar på de visuella aspekterna av mästaren. Detta tillvägagångssätt för att uppdatera mästare har setts tidigare i League of Legends, där Ahri fick en liknande uppdatering under föregående år. ASU syftar till att modernisera Lee Sin’s utseende och få hans äldre modell i linje med de nuvarande konststilstandarderna i spelet.

Riot Games har varit mycket noga med att se till att den visuella uppdateringen förbättrar konsistensen mellan alla Lee Sin’s 15 skins, inklusive Pool Party och andra populära. Uppdateringen kommer att bygga om mästarens utseende från grunden och ta itu med problem som föråldrade modeller och alltför ”bullriga” visuella effekter på vissa skins.

Utvecklingsteamet har också gjort justeringar av Lee Sins visuella effekter, särskilt på hans Storm Dragon-, God Fist- och Muay Thai-skins, för att säkerställa att de matchar den uppdaterade basmodellens nya, mer strömlinjeformade utseende.

Ligans studiochef Andrei ”Meddler” Van Roon betonade vikten av uppdateringen och sa att Lee Sin, som är en av spelets mest ikoniska mästare, krävde betydande arbete för att uppfylla moderna konst- och teknikstandarder samtidigt som han bevarade den känsla som spelarna har kommit att älska.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button