League of LegendsLeague of Legends Guider

Tier List för Support Champions i Low Elo i League of Legends in patch 14.10

Att navigera genom låg Elo i League of Legends som supportspelare kan vara utmanande, med behovet av att göra en betydande inverkan på spelet.

För att förbättra din prestation kan det vara avgörande att förstå nivålistan för supportmästare. Att välja rätt mästare skräddarsydd för matcher med låg Elo kan förstärka ditt inflytande på spelet.

Genom att strategiskt välja en supportmästare som passar din spelstil och lagsammansättning kan du öka dina chanser att lyckas på Rift.

OP-Tier Supports för låg Elo

När du klättrar i låg Elo kan fokus på mästare som Blitzcrank, Nautilus, Leona, Zyra och Xerath påverka dina spel avsevärt.

Dessa mästare har starka folkmassakontrollförmågor som lätt kan straffa felplacerade fiender.

Blitzcrank

Blitzcrank anses vara en stark supportmästare i låga Elo-spel på grund av sin effektfulla förmåga att kroka fiender med Rocket Grab. I lägre led kämpar spelare ofta med positionering, vilket gör dem sårbara för Blitzcranks krokar.

Att framgångsrikt landa en krok kan omedelbart ändra kursen för en lagkamp eller eliminera en avgörande fiendemästare, vilket ger en betydande fördel. Dessutom kan Blitzcrands verktyg för kontroll av folkmassan, som Power Fist och Static Field, störa fiendens rörelser och förmågor, vilket ytterligare tippar engagemang till förmån för hans lag.

Nautilus

I spel med låg Elo är Nautilus en supportmästare som är känd för sina crowd control-förmågor och störande potential. Hans färdigheter, som Dredge Line och Depth Charge, gör honom effektiv när det gäller att engagera och låsa fast högprioriterade mål, vilket skapar möjligheter för lagdöd.

Den passiva förmågan, Staggering Blow, lägger till ytterligare folkmängdskontroll och hindrar fiendens flykt. Nautilus tankiness gör att han kan absorbera skador och skydda allierade i lagstrider.

Leona

Leona anses vara ett starkt stödval för låg Elo på grund av hennes exceptionella folkmängdskontroll och engageringsförmåga. Hennes kit innehåller stuns och rötter som kan underlätta enkla dödar för laget, vilket leder till bättre objektiv kontroll och lagkampsresultat.

Dessutom gör Leonas tankiness att hon kan absorbera skador och störa fiendens positionering effektivt.

Hennes okomplicerade förmågor gör henne till en relativt tillgänglig mästare för nybörjare som syftar till att klättra i låga Elo-fästen.

Zyra

Zyra anses vara ett starkt stödval i låg Elo i League of Legends på grund av hennes crowd control och zoning förmågor. Hennes växtbaserade kit gör att hon kan utöva tryck i körfält, vilket gör det svårt för motståndare att odla eller engagera sig.

I lagstrider kan Zyras ultimata, Stranglethorns, störa fiendens positionering och skapa öppningar för allierade att dra nytta av och säkra dödar. Dessutom ger Zyra’s frön synkontroll, och hennes långdistanspoke med Deadly Spines kan hjälpa till att etablera dominans under laningfasen.

Xerath

Xerath kan vara ett solidt stödval i låga Elo-matcher i League of Legends på grund av hans långväga poke och höga skadeutgång. Hans förmågor, såsom Arcanopulse och Shocking Orb, gör att du kan trakassera motståndare säkert på avstånd, vilket ger lane-kontroll och tryckfördelar.

Xeraths ultimata, Rite of the Arcane, har potential att väsentligt påverka lagstrider genom att hantera betydande skador på flera mål. Genom att upprätthålla god positionering och använda förmågor effektivt kan du etablera dominans under laningfasen och bli ett betydande hot i det sena spelet.

Det är viktigt att samordna med din ADC för att maximera Xeraths burst-skada och säkra dödar. Att utveckla skicklighet med Xeraths kit kan förbättra din effektivitet som supportspelare i miljöer med låg Elo.

S-Tier Supports för låg Elo

I låg elo inkluderar de supportmästare som för närvarande betraktas som S-Tier Shaco, Thresh, Lux, Nami, Milio, Braum, Soraka och Sona. Dessa mästare värderas för deras användbarhet, förmåga att kontrollera folkmassan och påverkan på lagstrider.

Shaco är känd för sin bedrägliga spelstil och förmågan att fånga fiender utan vakt och orsaka kaos bland motståndarna. Threshs kit erbjuder mångsidighet med krokar och lyktor, vilket ger möjligheter att både engagera och frigöra sig i slagsmål.

Lux ger poke med lång räckvidd och stark avskärmning, vilket gör henne effektiv för att hålla allierade säkra medan hon hanterar skador på avstånd. Namis blandning av sustain och crowd control gör henne till ett bra val för att underlätta aggressiva spel i lane.

Milio, Braum, Soraka och Sona har alla sina unika styrkor, till exempel Milios tankiness, Sonas auror, Sorakas helande kapacitet. Att förstå egenskaperna hos dessa S-Tier-stöd kan förbättra spelet och potentiellt leda till fler segrar i matcher med låg elo.

A-Tier Supports för låg Elo

Var och en av dessa mästare ger unika styrkor och förmågor som kan påverka ditt lags framgång i matcher.

Poppy utmärker sig i folkmassakontroll och tankiness, vilket gör henne till ett pålitligt val för att skydda ditt lags bär. Janna’s disengage och peel skills är värdefulla för att hålla lagkamrater säkra under lagstrider.

Tarics stödjande förmågor, särskilt hans ultimata, kan vända stridens tidvatten till din fördel. Maokai erbjuder stark engagemangspotential och tankiness, och fungerar som ett pålitligt frontlinjealternativ. Vel’Koz’s poke och pansarförstörande förmåga ger värdefull skadeutgång för ditt team.

Alistars folkmängdskontroll och hållbarhet gör honom till en effektiv initiativtagare och skyddare. Neekos mångsidighet och förmåga att kontrollera folkmassan erbjuder både offensiva och defensiva alternativ för ditt team. Rells engagemangspotential och folkmängdskontroll gör henne till en formidabel närvaro i lagstrider.

Morganas Black Shield och förmåga att kontrollera folkmassan kan störa fiendens engagemang och skydda ditt lag effektivt. Zacs engagemangspotential och tankiness gör honom till en störande kraft på slagfältet.

Tahm Kenchs förmåga att sluka lagkamrater och ge skydd kan rädda dem från farliga situationer. Pykes plockpotential och exekveringsförmåga gör honom till ett hot mot fiendens squishy-mål. LeBlancs burstskada och rörlighet kan fånga motståndare på vakt. Teemos zonering och poke-funktioner möjliggör kartkontroll och vision. Galios tankiness och crowd control förmågor gör honom till en pålitlig initiativtagare och skyddare för ditt team.

B-Tier Supports för låg Elo

I B-Tier av supportmästare som är lämpliga för låg elo i League of Legends, mästare som Shen, Zilean, Fiddlesticks, Rakan, Seraphine, Sylas, Renata Glasc, Camille och Bard lyfts fram.

Shen erbjuder stark engage och peel med sin taunt och shield, vilket gör honom till ett pålitligt val för att skydda lagkamrater.

Zileans förmåga att skynda på allierade och återuppliva dem kan vara avgörande för att vända stridens tidvatten, särskilt i den kaotiska karaktären av låg elo-spel.

Fiddlesticks utmärker sig i folkmassakontroll och zonering och blir ett betydande hot i lagstrider.

Rakans rörlighet och engagemangspotential kan överraska motståndare och möjliggöra slagkraftiga spel för laget.

Seraphines verktyg och förmåga att kontrollera folkmassan ger värdefullt stöd för lagets bärare.

Sylas ger anpassningsförmåga med sin ultimata stöld, vilket förbättrar lagets mångsidighet.
Renata Glasc, Camille och Bard erbjuder var och en distinkta spelstilar och verktyg som kan vara effektiva i händerna på skickliga spelare i matcher med låg elo.

C-Tier Supports för låg Elo

Veigar, Pantheon, Malphite, Miss Fortune och Lulu anses vara C-tier supportmästare som är lämpliga för låg elo-spel i League of Legends. Även om de kanske inte väljs lika ofta som andra mästare, kan de fortfarande vara effektiva under rätt omständigheter.

Veigars förmåga att kontrollera folkmassan och höga burstskador kan fånga motståndare på vakt, särskilt i kaotiska lagstrider med låg elo. Pantheons starka tidiga spelnärvaro och pålitliga peka-och-klicka-stun gör honom till ett gediget val för aggressiva spel i botfilen.

Malphites tankiness och förmåga att engagera slagsmål kan skapa möjligheter för ditt team att säkra dödar. Miss Fortunes poke- och zonfunktioner kan hjälpa till att kontrollera körfältet och ge nytta under hela spelet.

Lulus mångsidiga kit erbjuder både defensiva och offensiva alternativ, vilket gör att hon kan skydda och aktivera dina bärare effektivt.

D-Tier Supports för låg Elo

Att diskutera D-Tier Supports för Low Elo i League of Legends innebär att man tittar på mästare med specifika styrkor och svagheter som kanske inte är lika gynnsamma i denna skicklighetsnivå.

Mästare som Twitch och Hwei anses vara mindre optimala på grund av deras begränsade folkmängdskontroll och nytta jämfört med stöd på högre nivå.

På samma sätt kan Karma och Swain, trots sin mångsidighet, möta utmaningar i låg Elo på grund av deras beroende av skicklighetshotnoggrannhet, vilket kan vara svårare för mindre erfarna spelare att konsekvent utföra.

Brand och Yuumi placeras också i D-Tier för lågt Elo-stödspel. Brands höga skadeutgång är tilltalande, men hans brist på rörlighet och känslighet för att bli fokuserad av motståndare gör honom till ett riskabelt val. Yuumis effektivitet hänger mycket på hennes ADC: s kapacitet, vilket kräver en skicklig partner för att fullt ut kunna använda hennes kit.

Ashe och Senna, även om de ger viss nytta och folkmängdskontroll, kan kämpa för att lysa i låga Elo-stödroller. Deras brist på tillförlitlighet och konsistens jämfört med mer populära metaplockningar kan hindra deras inverkan i matcher.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button